Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής

Prong πέντε ορείχαλκου μετάλλων χρωμάτων σμάλτων λάκκα κουμπιών νυχιών τελειώνει

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: κατασκευαστές κουμπιών ιματισμού
Μάρκα: DENIM BUTTONS
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Η ζωγραφική τελειώνει 5 ΝΥΧΙΑ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Αγοράστε τα μαζικά κουμπιά απ'ευθείας από τον κατασκευαστή
Τιμή: Bulk Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής, 200pcs/bag, 400pcs/bag, 1000pcs/bag, επίσης ως αίτημά σας
Χρόνος παράδοσης: 7 - 15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Αιφνιδιαστικά εργοστάσια κουμπιών | Αξιόπιστοι προμηθευτές στην Κίνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος κουμπιών: Η ζωγραφική τελειώνει το αιφνιδιαστικό κουμπί πέντε νυχιών Υλικό κουμπιών: Μέταλλο, ζωηρόχρωμο
Χαρακτηριστικό γνώρισμα κουμπιών: Φιλικός προς το περιβάλλον, νικέλιο-ελεύθερος Μεγέθη κουμπιών: προσαρμοσμένο μέγεθος

Περιγραφή προϊόντων

Τα αιφνιδιαστικά κουμπιά Denim®Prong, αγοράζουν τα μαζικά κουμπιά Online.Babies & τα προϊόντα πέντε παιδιών Wears.We εμπειρία ετών χρώματος Finish.10+ κουμπιών DTM νυχιών, προηγμένοι εξοπλισμοί, άριστη ποιότητα των προϊόντων και σταθερή ποιότητα.

Ειδικευόμαστε στο μέταλλο 5 prong τις σούστες από την Κίνα. Η συνήθεια ράβει στις θραύσεις | Prong χρώματος μετάλλων οι αιφνιδιαστικοί σύνδεσμοι κουμπιών δαχτυλιδιών έκαναν στη διαταγή από τα εργοστάσια της Κίνας

Υλικό & τέρματα - το πλήρες σύνολο αποτελείται από ένα μέταλλο του ορείχαλκου, το οποίο επεξεργάστηκε στην ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση και το σμάλτο του επιθυμητού χρώματος από την επιλογή σας.

Διαθεσιμότητα: Στο απόθεμα

Σύμφωνα με πολλά έτη εμπειρίας στην επαγγελματική παραγωγή και τις πωλήσεις των κουμπιών, συνάγεται το συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι από τους τον πελάτες δεν είναι αρκετά πεπειραμένοι κατά ρύθμιση της μηχανής. Έτσι τι τα πιό πολύ πρότυπα συντονίζουν; Δηλαδή μετά από το πέντε νύχι το κουμπί χτύπησε στα ενδύματα, με το καρφί μεταξύ του νυχιού και του αρσενικού (θηλυκού) κουμπιού που παρεμβλήθηκαν μεταξύ, αλλά το κουμπί δεν είναι από τη μορφή είναι το καλύτερο. Κατόπιν πώς να δει την ποιότητα των πέντε νυχιών στα ενδύματα χωρίς χτύπημα του; Εδώ είναι μερικά πράγματα για να εξετάσουν. Κάποιο είναι το πάχος του δέρματος χαλκού. Όχι όλη η ποιότητα των προϊόντων καθορίζεται από το πάχος, διαφορετικά ενδύματα με το διαφορετικό πάχος. Ο δεύτερος είναι αρσενική και θηλυκή πόρπη. Η αρσενική και θηλυκή πόρπη δεν μπορεί να κουμπώσει αφότου είναι δύσκολο να ανοίξει, να ανοίξει μετά από να κλείσει τη στιγμή είναι εκεί ένας σαφής ήχος, ο οποίος είναι η ποιότητα της καλής πόρπης πέντε νυχιών. Εντούτοις, αυτό πρέπει να αποκλειστεί από την απαίτηση του πελάτη ότι ο αρσενικός και θηλυκός βαθμός δαγκωμάτων πορπών προσαρμόζεται σκόπιμα σε μια πολύ χαμηλή κατάσταση. Χαμηλότερο κλείσιμο
Μετά από, η ελαστική δύναμη του κουμπιού είναι μικρότερη, έτσι δεν μπορεί να είναι πολύ σαφής ήχος. Με βάση την ανωτέρω κατάσταση, έχω απαριθμήσει τα ακόλουθα 11 προβλήματα και τις αντίστοιχες λύσεις.
1. Α. σφίγξτε και χαλαρώστε τη δύναμη πορπών. Α. εάν είναι ΕΝΤΑΞΕΙ πρίν χτυπά, η ρύθμιση της μηχανής κουμπιών είναι πάρα πολύ χαμηλή. Β. μπορεί να αναμιχθεί με τα διαφορετικά προϊόντα από άλλους κατασκευαστές. Γ. υπάρχει κάτι λανθασμένο με τη φόρμα.
2. Όχι αρκετή καταστρεπτική δύναμη, εύκολη να πέσει μακριά. Α. το ύψος κλεισίματος του Τύπου κουμπιών δεν ρυθμίζεται καλά. Β. το ύφασμα είναι πάρα πολύ παχύ ή το μήκος νυχιών δεν είναι αρκετό. Το Γ, υλικό νυχιών είναι πάρα πολύ λεπτό, η σκληρότητα δεν είναι αρκετή.
3. Η ρίψη ενός νυχιού. Α. ο Τύπος κουμπιών δεν είναι κάθετος και εκκεντρικός. Β. η πλευρά της αρσενικής και θηλυκής πόρπης είναι πάρα πολύ χαμηλή ή πάρα πολύ στενή, και το χάσμα με το νύχι δεν είναι αρκετό (μπορεί να ανιχνευθεί με το χέρι πρίν χτυπά). Γ. Εάν η επιφάνεια νυχιών είναι πάρα πολύ μακροχρόνια, χρησιμοποιήστε το κοντό νύχι αντ' αυτού.
4. Το πόδι σπάζει όταν τίθεται το κουμπί. Α. η ρύθμιση του Τύπου κουμπιών είναι πάρα πολύ χαμηλή. Β. Τα νύχια είναι πάρα πολύ δύσκολο να καμφθούν. Γ. τα προβλήματα με την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση μπορούν να αναγκάσουν τα νύχια για να γίνουν σκληρά και εύθραυστα, ειδικά (αφότου έχει επιμεταλλωθεί με ηλεκτρόλυση το χρώμα, ένα άλλο χρώμα θα επιμεταλλωθεί με ηλεκτρόλυση πάλι). Δ. _ο πίσω διάστημα και μορφή αρσενικός και θηλυκός πόρπη είμαι όχι καλός αρκετά, έτσι ώστε ο νύχι πόδι είμαι όχι αρκετός και σπάζω.
Η τακτοποίηση μετά από πολλές φορές, ⒌ για να δαγκώσουν κάτω από το βαθμό χαλαρού κατάλληλου ή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Α. το υλικό του κουμπιού είναι πάρα πολύ λεπτό, και η ελαστική αποκατάσταση δεν είναι αρκετή. Β. η τεχνολογία κατασκευής της αρσενικής και θηλυκής πόρπης δεν είναι μέχρι τα πρότυπα.
Εικόνες του αρσενικού σημείου δροσιάς επιφάνειας κουμπιών, μη όμορφες. Το αρσενικού και θηλυκού πορπών υλικό Α, είναι πάρα πολύ λεπτό ή το υλικό νυχιών είναι πάρα πολύ παχύ δεν ταιριάζει με. Β. Ο punching κύβος είναι ασυμβίβαστος με τη μορφή επιφάνειας της αρσενικής και θηλυκής πόρπης.
Αλλά το μαργαριτάρι μερικές φορές παιχνιδιού αντιμετωπίζει τη ρήξη μερικές φορές OK.A. αγκραφών πέντε νυχιών που ο χαμηλότερος κινητός άξονας του Τύπου κουμπιών δεν είναι κλειδωμένος κατάλληλα. Κάνετε το κουμπί να πιέσει κοντά στο ίδιο ύψος. Β. Η pearlescent επιφάνεια μπορεί να είναι παχιά ή να λεπτύνει, ή η επιφάνεια μπορεί να καμφθεί. Γ. Η κοίλη θέση της φόρμας είναι ασυμβίβαστη με το ακτίνιο της επιφάνειας χαντρών.
⒏ συσκευάζοντας την επιφάνειας-επιφάνειας εγκοπή, έχετε σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα. Α. Το πρόσωπο κουμπιών είναι πάρα πολύ λεπτό, και η ικανότητα ρουλεμάν δεν είναι αρκετή. Β. Η ρύθμιση του Τύπου κουμπιών είναι πάρα πολύ χαμηλή. Γ. Η μορφή του punching κύβου δεν προσαρμόζεται στην επιφάνεια κουμπιών. Μπορείτε να αλλάξετε τη φόρμα. Δ. Κατά τη συμπίεση του κουμπιού, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα sundries στο κέντρο κατώτατων φορμών.
⒐ χρωματισμένη επιφάνεια πορπών με πέντε νύχια, πτώσεις χρωμάτων μακριά. Α. η μορφή του punching κύβου είναι ασυμβίβαστη με τη μορφή της επιφάνειας νυχιών. Β. κακή ποιότητα χρωμάτων, φτωχή προσκόλληση του γενικού χρώματος από-εμπορικών σημάτων. Γ. η αφαίρεση πετρελαίου δεν είναι καθαρή πρίν χρωματίζει.
Δ. Εάν σιδερώνοντας, σιγουρευτείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι πάρα πολύ υψηλό για να αποφύγει το χρώμα.
⒑ μετά από το κουμπί κουμπιών άνδρα-γυναίκας όχι μαζί, αλλά όχι πριν από είναι καλός. Α. ο Τύπος κουμπιών δεν ρυθμίζεται σωστά, και το κουμπί έχει παραμορφωθεί. Β. η φόρμα δεν είναι καλή.
⒒ από την επαναλαμβανόμενη τακτοποίηση μετά από το κουμπί παιχνιδιού, ρωγμή επιφάνειας υφασμάτων κύκλων νυχιών. Α. ο Τύπος κουμπιών τίθεται πάρα πολύ χαμηλός, ο οποίος θα συντρίψει και θα σπάσει το ύφασμα. Β. Υπάρχουν σαλιάσματα στην άκρη του δαχτυλιδιού νυχιών, το κόβουν μακριά.

 

ΜΑΖΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

οι θραύσεις, σούστες, θραύσεις μετάλλων, θραύση χρώματος, ΦΘΑΝΟΥΝ στις υποχωρητικές θραύσεις, νικέλιο που οι ελεύθερες θραύσεις, αμόλυβδες θραύσεις, νικέλιο-ελεύθερες θραύσεις, αμόλυβδες θραύσεις, αιφνιδιαστικά εργαλεία, αιφνιδιαστικός ρυθμιστής, θραύση που συνδέουν τα εργαλεία, αιφνιδιαστικός συνδέοντας Τύπος, χρωματισμένες θραύσεις, θραύσεις ανοξείδωτου, θραύσεις πενσών, poppers, prong θραύσεις, θραύσεις μαργαριταριών, θραύσεις πιπεροριζών, καλυμμένες θραύσεις, θραύσεις δαχτυλιδιών, ανοικτό prong δαχτυλίδι, καλυμμένο prong δαχτυλίδι, δυτικό μαργαριτάρι, μαζικές θραύσεις, χονδρικές θραύσεις, ντύνοντας θραύσεις, θραύσεις υφασμάτων, θραύσεις ενδυμάτων, θραύσεις αντικατάστασης, θραύσεις ενδυμάτων κουκλών, θραύσεις ενδυμάτων μωρών, χρωμάτισαν τις θραύσεις, αιφνιδιαστικό κατάστημα, αιφνιδιαστικός ανεφοδιασμός, κουμπιά Jean

Prong πέντε ορείχαλκου μετάλλων χρωμάτων σμάλτων λάκκα κουμπιών νυχιών τελειώνει

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά