Αρχική Σελίδα

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ | ΧΟΝΔΡΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ, ΥΨΗΛΕΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας είναι ικανοποίηση πελατών

Μαζικά κουμπιά διαταγής, πώματα κλειδαριών σκοινιού | Υψηλός - ποιοτικά αιφνιδιαστικά κουμπιά

Ανάγκη να διατάξει σε μεγάλη ποσότητα; Κανένα πρόβλημα! Δεν έχουμε κανένα μέγιστο μέγεθος διαταγής και χαμηλό MOQ. Επιλογές σχεδίου κουμπιών. 100% ασφαλή προϊόντα. Φυσικός φιλικός προς το περιβάλλον. Άμεση τιμή κατασκευαστών.

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΤΖΙΝ-BUTTONS.COM | ΜΑΖΙΚΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ PRONG ΣΕΙΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΥΛΑΑ ΛΙΑΝΙΚΏΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΜΑΖΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ | ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ

ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

RIVETSD-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥ BUTTONSHOOK & EYESJEANS BUTTONSEYELETSJEAN. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ. ΤΥΠΟΙ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ, PRONG ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΠΙ, ΓΑΝΤΖΟΣ & ΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ, ΟΠΕΣ, D-RING, ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ JEAN.

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ.
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ.
ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ & ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥΣ.

Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΥΜΠΙΑ ΥΨΗΛΏΝ ΣΗΜΕΊΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ
Η πολυτέλεια καθορίζεται από την ποιότητα και τις λεπτομέρειες. Τα ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ επαναπροσδιορίζουν τα κουμπιά υψηλών σημείων με την πληρωμή της πολλής προσοχής σε αυτά που οι πελάτες υψηλών σημείων ψάχνουν. Τα τζιν-κουμπιά μας είναι ένα αποτέλεσμα της λεπτομερούς χειροτεχνίας και πολυτέλεια που είναι δεύτερη σε καμία. Χρησιμοποιούμε υψηλό - ποιοτικά κουμπιά. Είμαστε δεσμευμένοι στην επιλογή των τοπ κουμπιών βαθμού για τον ιματισμό. Ως αποτέλεσμα της αναζήτησης τελειότητάς μας, πολλοί πελάτες έχουν αναγνωριστεί.

ΤΖΙΝ, που εμμένει στην αποστολή εμπορικών σημάτων «να καταστήσουμε τους ανθρώπους χαλαρωμένους», χρησιμοποιούμε το πάθος, σχέδιο και η συνεχής καινοτομία για να παρέχει στους ανθρώπους ελίτ μόδας ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων περιποιήσεων κουμπιών, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων ιματισμού, των κουμπιών, των κουμπιών και accessories.if εσείς είναι πρόθυμη να ξεπεραστεί, το ΤΖΙΝ είναι ο επαγγελματικός μιας στάσης προμηθευτής εξαρτημάτων υψηλών σημείων που μπορεί να σας βοηθήσει. Στο παρελθόν, τα τζιν ήταν τα χαρακτηριστικά εσώρουχα των εργαζομένων, των μηχανικών, των αγροτών και των κτιστών λόγω της αντίστασης του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος και της ευκολίας τους στη φθορά. Σήμερα, τα τζιν είναι πραγματικά γοητευτικά ενδύματα.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

VIIPLUS είναι κύριοι εξαγωγέας και σχεδιαστής των κουμπιών και των εξαρτημάτων ενδυμασίας. Κατά την τελευταία δεκαετία, η κατανόησή μας αναγκών πελατών, το πάθος για τα εξαρτήματα, και η δέσμευση για τις τέσσερις αρχές πυρήνων της ποιότητας, του σχεδίου, της τακτοποίησης, και της αξίας έχουν βοηθήσει τους πελάτες μας να αυξηθούν και να ευημερήσουν. Σε VIIPLUS, όλες οι θετικές πρωτοβουλίες έχουν ως σκοπό να υποκινήσουν την καινοτομία και να συμβάλουν στην ανάπτυξη των εξαρτημάτων ενδυμασίας μας.
Επιπλέον, VIIPLUS έχει το μοναδικές ύφος, τη στρατηγική τιμολόγησης, και την εγχώρια αγορά στόχων του. VIIPLUS έχει κερδίσει μια φήμη για την ανώτερη ποιότητα, το καινοτόμο σχέδιο, και τις προσιτές τιμές. Η επιχείρηση επανδρώνεται από μια ομάδα των κινεζικών σχεδιαστών που ταξιδεύουν τον κόσμο με τις πιό πρόσφατα τάσεις και τα υφάσματα, ένα ισχυρό τμήμα εξασφάλισης παραγωγής και ποιότητας, την ομάδα πωλήσεών μας, και μια σειρά προσωπικό υποστήριξης για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.
Γραφείο πωλήσεων VIIPLUS, το οποίο παρέχει την ευελιξία να παραδώσει αποτελεσματικά στους πελάτες για να μειώσει το χρόνο ναυτιλίας και να βελτιώσει την ταχύτητα στην αγορά.
Η ομάδα παραγωγής μας έχει ερευνήσει και έχει αναπτύξει τα μοναδικά σχέδια κουμπιών VIIPLUS.
Για περισσότερες πληροφορίες για VIIPLUS, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

«VIIPLUS παραδίδει τις περιποιήσεις ποιοτικών κουμπιών που συνδυάζονται με τη σημαντική υπηρεσία. Είμαστε δεσμευμένοι στην αναζωογοηση εσωτερικού και διεθνούς μας συνεργασία-με ένα πάθος για την ποιότητα και την αποκατάσταση της αφιέρωσης πελατών.»

VIIPLUS πιστεύουμε ότι «η ποιότητα δεν είναι ποτέ ένα ατύχημα είναι πάντα το αποτέλεσμα της ευφυούς προσπάθειας», πηγαίνουμε με όλα συμπεριλαμβανόμενα όπου κανένας δεν πηγαίνει αλλιώς να σας πάρει όλα αυτά που χρειάζεστε από τους συνεργάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο και σιγουρευόμαστε ότι παίρνετε:

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

Με πάνω από 10 έτη στην επιχείρηση περιποιήσεων κουμπιών, είναι ό, τι ξέρουμε, ό, τι έχουμε παραγάγει, και είμαστε καταριόμαστε καλό σε το. Η βασική αρχή κάθε προϊόντος κουμπιών των ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ είναι ο τέλειος συνδυασμός της καλύτερης λειτουργίας και του πιό υψηλού επιπέδου άνεσης. σταθερά πιστεύουμε ότι ο υπαίθριος αθλητισμός πρέπει να είναι διασκέδαση και τα εξαρτήματα ιματισμού πρέπει να βοηθήσουν τους χρήστες για να αποκτήσουν μια άνετη υπαίθρια εμπειρία. ολόκληρη η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τα λειτουργικά εξαρτήματα ιματισμού που σχεδιάζονται ειδικά για τον υπαίθριο αθλητισμό, τουρισμός, και ελεύθερος χρόνος, συμπεριλαμβανομένων των «υπαίθριων κουμπιών αναρρίχησης», «των κουμπιών πεζοπορίας ταξιδιού», των «αστικών υπαίθριων κουμπιών», των «περιστασιακών άγριων κουμπιών διασκέδασης» και άλλων εξαρτημάτων ιματισμού.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΑΣ

Σήμερα, η σειρά προϊόντων ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ έχει επεκταθεί από τα αρχικά κουμπιά παλτών στα υπαίθρια κουμπιά σακακιών, υπαίθριο αθλητικός ιματισμός εξαρτημάτων συμπληρωματικό υλικό ιματισμού κουμπιών παντός καιρού υπαίθριο, όπως οι βαθιοί υπαίθριοι ενθουσιώδες υποταγής, μεγαλύτεροι η τάση σε όλο τον κόσμο υποδοχή ανθρώπων όπως των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιαπωνία, Χογκ Κογκ, έβαλε τα υπαίθρια κουμπιά ιματισμού περισσότερη θέση πρωτοπόρων εμπορικών σημάτων ΤΖΙΝ.

Παρέχουμε επίσης μια μεγάλη έκταση D-ring οπών μετάλλων κουμπιών συνήθειας κουμπιών τάφρων πουκάμισων κουμπιών του αιφνιδιαστικού κουμπιών σακακιών κουμπιών παλτών κουμπιών ιματισμού κουμπιών ράβοντας κουμπιών ορείχαλκου καρφιών μετάλλων κουμπιών κνημών κουμπιών μαύρου κουμπιού τζιν κουμπιών κουμπιών ξύλινου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ

«Με τη βελτίωση, την ικανότητα, και την αφιέρωση κάνουμε τις επιχειρήσεις μας με την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη που παίρνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.»

Από της παραδοσιακά στα νέα καινοτόμα προϊόντα σχεδίου, δημιουργούμε τις έννοιες με τη σκέψη των προϊόντων κουμπιών ποιοτικών τάφρος-παλτών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Το καταλληλότερο προϊόν κουμπιών για τη συγκεκριμένη ανάγκη σας.
Η ανίκητη τιμή εσείς μπορεί να πάρει στην Κίνα.
Η σωστές υποστήριξη και η καθοδήγηση σε όλο το σχέδιο ενδυμάτων σας.

Σαν προμηθευτή των κουμπιών για την περιποίηση ενδυμασίας στην Κίνα, VIIPLUS βοηθά τον κόσμο για να ερευνήσει και να προκαλέσει τα όρια της ανθρώπινης δυνατότητας με τα εξαρτήματα κουμπιών του που έχουν εξεταστεί και έχουν εξερευνηθεί από προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις των διάφορων ανθρώπων. Συγχρόνως, το εμπορικό σήμα κουμπιών ΤΖΙΝ είναι πάντα δεσμευμένο στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω των διάφορων προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον.

ΤΟΠ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΓΚΟΠΩΝ

Το κουμπί ΤΖΙΝ παράγει επίσης τα κουμπιά για τον περιστασιακό υπαίθριο ιματισμό. αρχικά, τα κουμπιά αδιάβροχων κατασκευάστηκαν κυρίως. Αργότερα, τα διαφοροποιημένα προϊόντα και τα άριστα στοιχεία σχεδίου αναπτύχθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της βιομηχανίας ενδυμάτων και να παρέχουν την καλύτερες ευκολία και την ευελιξία.
Τα υπαίθρια προϊόντα έχουν μια σειρά κουμπιών κάνοντας σκι, πεζοπορία η σειρά κουμπιών (πεζοπορία, αστικός ελεύθερος χρόνος), αναρριμένος στη σειρά κουμπιών. άλλα προϊόντα έχουν το καρφί, τα εξαρτήματα, και τη μόδα κουμπιών συγχρόνως. τα σημαντικότερα προϊόντα ταξιδεύουν τη σειρά, με την αδιάβροχη, αντι-βρώμικη επίδραση.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ,

Η πρόσβαση ο όγκος μετάλλων σπάζει απότομα για τον ιματισμό, ύφασμα, τζιν, ιματισμός, ενδύματα μωρών; Παρακαλώ ελάτε επίσκεψη στα μαζικά κουμπιά για τις θραύσεις μετάλλων για την πώληση. ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΟΥΣΤΕΣ
• γίνοντας στη διαταγή από την Κίνα ερευνήστε τις μοναδικές αιφνιδιαστικές μορφές μαργαριταριών εδώ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΈΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΈΑ ΣΑΣ!

Το TIFFANY@DENIM-BUTTONS.COM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Αγκίδα τζιν μετάλλων κουμπιών τσεπών σακακιών μόδας τζιν & καρφί ορείχαλκου

το www.denim-buttons.com

 

 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τα χονδρικά αιφνιδιαστικά μαζικά κουμπιά μετάλλων, ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ είναι επαγγελματικό εργοστάσιο κουμπιών και ο κατασκευαστής οπών από την Κίνα, χονδρικό αιφνιδιαστικό κουμπί στην Κίνα, προϊόντα ανταποκρίνεται oeko-Tex στα πρότυπα 100. | Τζιν-BUTTONS.COM - ΜΑΖΙΚΌΣ κατασκευαστής ΚΟΥΜΠΙΏΝ της Κίνας για πολλά χρόνια.
Η ιστορία μας

Το 2016, VIIPLUS διεθνές γεννήθηκε σε ZHEJIANG JIAXING, ένα όμορφο σύνολο πόλεων της ΚΊΝΑΣ πολιτιστικού atmosphere.founder των κουμπιών που ντύνουν τις σε απευθείας σύνδεση αγορές περιποιήσεων. Αγάπης, η σοβαρής και απαίτησης εργασία ζωής, εργασίας αγάπης, η αναζήτηση του μινιμαλισμού, και προσπαθεί να κάνει τα εμπορικά σήματα πολυτέλειας own.button τους οδηγεί πάντα το ρυθμό πολυτέλειας του παγκόσμιου ενδύματος industry.in η εποχή Διαδικτύου, ο ιδρυτής άρχισε την ιδέα των διεθνών κουμπιών συνήθειας, και το www.denim-buttons.com γεννήθηκε: Τα τοπ κουμπιά μαργαριταριών με τη λεπτή σύσταση, τη συνοπτική και ομαλή, έξοχη εργασία και τις τέλειες λεπτομέρειες, που όχι μόνο δίνουν έμφαση στα χαρακτηριστικά των γυναικών, αλλά και χάνουν την ακαμψία της The Times, και γίνονται η εργασία ίδρυσης του κουμπιού μαργαριταριών brand.the έγιναν γρήγορα μια βάση στα πουκάμισα πολλών γυναικών ελίτ.
VIIPLUS το εμπορικό σήμα κουμπιών πηγαίνει σφαιρικό. Τα κουμπιά έκαναν στην Κίνα και συνδύασαν με τη διεθνή οπτική.

Κουμπιά που προέρχονται από την Κίνα, που διαβιβάζει στον κόσμο.

Ο ισχυρός βοηθός σας
Το 2016, «VIIPLUS» καθιέρωσε την εταιρική αποστολή του ως «βασικό συνεργάτη των εξαρτημάτων ενδυμασίας για τις σφαιρικές επιχειρήσεις ενδυμασίας» μόλις το κουμπί, αγορά online.today, viiplus Κίνα είναι ένας προμηθευτής των εξαρτημάτων ενδυμάτων, που στοχεύει να παρέχει την πλήρης-αλυσίδα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το μιας στάσης ιστοχώρο προμηθευτών εξαρτημάτων του industry.www.denim-buttons.com ενδυμάτων
«VIIPLUS» έχει γίνει μια κοινή και εγκάρδια αναγνώριση στη βιομηχανία εξωτερικού εμπορίου.

 

Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : PRONG ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΖΙΝ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΑΝΤΖΩΝ & ΜΑΤΙΩΝ ΤΖΙΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ JEAN ΠΟΡΠΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ EYELETS ΤΑ ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΡΗΤΙΝΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 2 million USD- 3 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις