Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : TIFFANY

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!

WhatsApp : +0086018258386757

Free call
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ • ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ & ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΥΜΠΙΩΝ/ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΩΜΑΤΑ ΤΖΙΝ-BUTTONS.COM | Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΆΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: PRONG ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΖΙΝ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΑΝΤΖΩΝ & ΜΑΤΙΩΝ ΤΖΙΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ JEAN ΠΟΡΠΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ EYELETS ΤΑ ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΡΗΤΙΝΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ Αριθμός Υπαλλήλων: 10~50
Ετήσιες πωλήσεις: 2 million USD- 3 million Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ | ΧΟΝΔΡΙΚΈΣ ΤΙΜΈΣ, ΥΨΗΛΕΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Μαζικά κουμπιά διαταγής, πώματα κλειδαριών σκοινιού | Υψηλός - ποιοτικά αιφνιδιαστικά κουμπιά

Ανάγκη να διατάξει σε μεγάλη ποσότητα; Κανένα πρόβλημα! Δεν έχουμε κανένα μέγιστο μέγεθος διαταγής και χαμηλό MOQ. Επιλογές σχεδίου κουμπιών. 100% ασφαλή προϊόντα. Φυσικός φιλικός προς το περιβάλλον. Άμεση τιμή κατασκευαστών.

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΤΖΙΝ-BUTTONS.COM | ΜΑΖΙΚΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ PRONG ΣΕΙΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΥΛΑΑ ΛΙΑΝΙΚΏΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΙΝΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ | ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ

ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

RIVETSD-ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥ BUTTONSHOOK & EYESJEANS BUTTONSEYELETSJEAN. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ. ΤΥΠΟΙ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ, PRONG ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΥΜΠΙ, ΓΑΝΤΖΟΣ & ΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ, ΟΠΕΣ, D-RING, ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ JEAN.

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ.
Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ.
ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ & ΤΣΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥΣ.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΥΜΠΙΑ ΥΨΗΛΏΝ ΣΗΜΕΊΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ
Η πολυτέλεια καθορίζεται από την ποιότητα και τις λεπτομέρειες. Τα ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ επαναπροσδιορίζουν τα κουμπιά υψηλών σημείων με την πληρωμή της πολλής προσοχής σε αυτά που οι πελάτες υψηλών σημείων ψάχνουν. Τα τζιν-κουμπιά μας είναι ένα αποτέλεσμα της λεπτομερούς χειροτεχνίας και πολυτέλεια που είναι δεύτερη σε καμία. Χρησιμοποιούμε υψηλό - ποιοτικά κουμπιά. Είμαστε δεσμευμένοι στην επιλογή των τοπ κουμπιών βαθμού για τον ιματισμό. Ως αποτέλεσμα της αναζήτησης τελειότητάς μας, πολλοί πελάτες έχουν αναγνωριστεί.

ΤΖΙΝ, που εμμένει στην αποστολή εμπορικών σημάτων «να καταστήσουμε τους ανθρώπους χαλαρωμένους», χρησιμοποιούμε το πάθος, σχέδιο και η συνεχής καινοτομία για να παρέχει στους ανθρώπους ελίτ μόδας ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων περιποιήσεων κουμπιών, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων ιματισμού, των κουμπιών, των κουμπιών και accessories.if εσείς είναι πρόθυμη να ξεπεραστεί, το ΤΖΙΝ είναι ο επαγγελματικός μιας στάσης προμηθευτής εξαρτημάτων υψηλών σημείων που μπορεί να σας βοηθήσει. Στο παρελθόν, τα τζιν ήταν τα χαρακτηριστικά εσώρουχα των εργαζομένων, των μηχανικών, των αγροτών και των κτιστών λόγω της αντίστασης του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος και της ευκολίας τους στη φθορά. Σήμερα, τα τζιν είναι πραγματικά γοητευτικά ενδύματα.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

VIIPLUS είναι κύριοι εξαγωγέας και σχεδιαστής των κουμπιών και των εξαρτημάτων ενδυμασίας. Κατά την τελευταία δεκαετία, η κατανόησή μας αναγκών πελατών, το πάθος για τα εξαρτήματα, και η δέσμευση για τις τέσσερις αρχές πυρήνων της ποιότητας, του σχεδίου, της τακτοποίησης, και της αξίας έχουν βοηθήσει τους πελάτες μας να αυξηθούν και να ευημερήσουν. Σε VIIPLUS, όλες οι θετικές πρωτοβουλίες έχουν ως σκοπό να υποκινήσουν την καινοτομία και να συμβάλουν στην ανάπτυξη των εξαρτημάτων ενδυμασίας μας.
Επιπλέον, VIIPLUS έχει το μοναδικές ύφος, τη στρατηγική τιμολόγησης, και την εγχώρια αγορά στόχων του. VIIPLUS έχει κερδίσει μια φήμη για την ανώτερη ποιότητα, το καινοτόμο σχέδιο, και τις προσιτές τιμές. Η επιχείρηση επανδρώνεται από μια ομάδα των κινεζικών σχεδιαστών που ταξιδεύουν τον κόσμο με τις πιό πρόσφατα τάσεις και τα υφάσματα, ένα ισχυρό τμήμα εξασφάλισης παραγωγής και ποιότητας, την ομάδα πωλήσεών μας, και μια σειρά προσωπικού υποστήριξης για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας.
Γραφείο πωλήσεων VIIPLUS, το οποίο παρέχει την ευελιξία να παραδώσει αποτελεσματικά στους πελάτες για να μειώσει το χρόνο ναυτιλίας και να βελτιώσει την ταχύτητα στην αγορά.
Η ομάδα παραγωγής μας έχει ερευνήσει και έχει αναπτύξει τα μοναδικά σχέδια κουμπιών VIIPLUS.
Για περισσότερες πληροφορίες για VIIPLUS, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

«VIIPLUS παραδίδει τις περιποιήσεις ποιοτικών κουμπιών που συνδυάζονται με τη σημαντική υπηρεσία. Είμαστε δεσμευμένοι στην αναζωογοηση εσωτερικού και διεθνούς μας συνεργασία-με ένα πάθος για την ποιότητα και την αποκατάσταση της αφιέρωσης πελατών.»

VIIPLUS πιστεύουμε ότι «η ποιότητα δεν είναι ποτέ ένα ατύχημα είναι πάντα το αποτέλεσμα της ευφυούς προσπάθειας», πηγαίνουμε με όλα συμπεριλαμβανόμενα όπου κανένας δεν πηγαίνει αλλιώς να σας πάρει όλα αυτά που χρειάζεστε από τους συνεργάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο και σιγουρευόμαστε ότι παίρνετε:

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

Με πάνω από 10 έτη στην επιχείρηση περιποιήσεων κουμπιών, είναι ό, τι ξέρουμε, ό, τι έχουμε παραγάγει, και είμαστε καταριόμαστε καλό σε το. Η βασική αρχή κάθε προϊόντος κουμπιών των ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ είναι ο τέλειος συνδυασμός της καλύτερης λειτουργίας και του πιό υψηλού επιπέδου άνεσης. σταθερά πιστεύουμε ότι ο υπαίθριος αθλητισμός πρέπει να είναι διασκέδαση και τα εξαρτήματα ιματισμού πρέπει να βοηθήσουν τους χρήστες για να αποκτήσουν μια άνετη υπαίθρια εμπειρία. ολόκληρη η γραμμή παραγωγής περιλαμβάνει τα λειτουργικά εξαρτήματα ιματισμού που σχεδιάζονται ειδικά για τον υπαίθριο αθλητισμό, τουρισμός, και ελεύθερος χρόνος, συμπεριλαμβανομένων των «υπαίθριων κουμπιών αναρρίχησης», «των κουμπιών πεζοπορίας ταξιδιού», των «αστικών υπαίθριων κουμπιών», των «περιστασιακών άγριων κουμπιών διασκέδασης» και άλλων εξαρτημάτων ιματισμού.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΑΣ

Σήμερα, η σειρά προϊόντων ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ έχει επεκταθεί από τα αρχικά κουμπιά παλτών στα υπαίθρια κουμπιά σακακιών, υπαίθριο αθλητικός ιματισμός εξαρτημάτων συμπληρωματικό υλικό ιματισμού κουμπιών παντός καιρού υπαίθριο, όπως οι βαθιοί υπαίθριοι ενθουσιώδες υποταγής, μεγαλύτεροι η τάση σε όλο τον κόσμο υποδοχή ανθρώπων όπως των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιαπωνία, Χογκ Κογκ, έβαλε τα υπαίθρια κουμπιά ιματισμού περισσότερη θέση πρωτοπόρων εμπορικών σημάτων ΤΖΙΝ.

Παρέχουμε επίσης μια μεγάλη έκταση D-ring οπών μετάλλων κουμπιών συνήθειας κουμπιών τάφρων πουκάμισων κουμπιών του αιφνιδιαστικού κουμπιών σακακιών κουμπιών παλτών κουμπιών ιματισμού κουμπιών ράβοντας κουμπιών ορείχαλκου καρφιών μετάλλων κουμπιών κνημών κουμπιών μαύρου κουμπιού τζιν κουμπιών κουμπιών ξύλινου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ

«Με τη βελτίωση, την ικανότητα, και την αφιέρωση κάνουμε τις επιχειρήσεις μας με την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη που παίρνουμε την ικανοποίηση των πελατών μας.»

Από της παραδοσιακά στα νέα καινοτόμα προϊόντα σχεδίου, δημιουργούμε τις έννοιες με τη σκέψη των προϊόντων κουμπιών ποιοτικών τάφρος-παλτών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Το καταλληλότερο προϊόν κουμπιών για τη συγκεκριμένη ανάγκη σας.
Η ανίκητη τιμή εσείς μπορεί να πάρει στην Κίνα.
Η σωστές υποστήριξη και η καθοδήγηση σε όλο το σχέδιο ενδυμάτων σας.

Σαν προμηθευτή των κουμπιών για την περιποίηση ενδυμασίας στην Κίνα, VIIPLUS βοηθά τον κόσμο για να ερευνήσει και να προκαλέσει τα όρια της ανθρώπινης δυνατότητας με τα εξαρτήματα κουμπιών του που έχουν εξεταστεί και έχουν εξερευνηθεί από προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις των διάφορων ανθρώπων. Συγχρόνως, το εμπορικό σήμα κουμπιών ΤΖΙΝ είναι πάντα δεσμευμένο στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω των διάφορων προγραμμάτων βιώσιμης ανάπτυξης για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον.

ΤΟΠ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΓΚΟΠΩΝ

Το κουμπί ΤΖΙΝ παράγει επίσης τα κουμπιά για τον περιστασιακό υπαίθριο ιματισμό. αρχικά, τα κουμπιά αδιάβροχων κατασκευάστηκαν κυρίως. Αργότερα, τα διαφοροποιημένα προϊόντα και τα άριστα στοιχεία σχεδίου αναπτύχθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της βιομηχανίας ενδυμάτων και να παρέχουν την καλύτερες ευκολία και την ευελιξία.
Τα υπαίθρια προϊόντα έχουν μια σειρά κουμπιών κάνοντας σκι, πεζοπορία η σειρά κουμπιών (πεζοπορία, αστικός ελεύθερος χρόνος), αναρριμένος στη σειρά κουμπιών. άλλα προϊόντα έχουν το καρφί, τα εξαρτήματα, και τη μόδα κουμπιών συγχρόνως. τα σημαντικότερα προϊόντα ταξιδεύουν τη σειρά, με την αδιάβροχη, αντι-βρώμικη επίδραση.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ,

Η πρόσβαση ο όγκος μετάλλων σπάζει απότομα για τον ιματισμό, ύφασμα, τζιν, ιματισμός, ενδύματα μωρών; Παρακαλώ ελάτε επίσκεψη στα μαζικά κουμπιά για τις θραύσεις μετάλλων για την πώληση. ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΟΥΣΤΕΣ
• γίνοντας στη διαταγή από την Κίνα ερευνήστε τις μοναδικές αιφνιδιαστικές μορφές μαργαριταριών εδώ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΈΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΈΑ ΣΑΣ!

Το TIFFANY@DENIM-BUTTONS.COM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Αγκίδα τζιν μετάλλων κουμπιών τσεπών σακακιών μόδας τζιν & καρφί ορείχαλκου

το www.denim-buttons.com

 

 
Ιστορία

Τα χονδρικά αιφνιδιαστικά μαζικά κουμπιά μετάλλων, ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ είναι επαγγελματικό εργοστάσιο κουμπιών και ο κατασκευαστής οπών από την Κίνα, χονδρικό αιφνιδιαστικό κουμπί στην Κίνα, προϊόντα ανταποκρίνεται oeko-Tex στα πρότυπα 100. | Τζιν-BUTTONS.COM - ΜΑΖΙΚΌΣ κατασκευαστής ΚΟΥΜΠΙΏΝ της Κίνας για πολλά χρόνια.
Η ιστορία μας

Το 2016, VIIPLUS διεθνές γεννήθηκε σε ZHEJIANG JIAXING, ένα όμορφο σύνολο πόλεων της ΚΊΝΑΣ πολιτιστικού atmosphere.founder των κουμπιών που ντύνουν τις σε απευθείας σύνδεση αγορές περιποιήσεων. Αγάπης, η σοβαρής και απαίτησης εργασία ζωής, εργασίας αγάπης, η αναζήτηση του μινιμαλισμού, και προσπαθεί να κάνει τα εμπορικά σήματα πολυτέλειας own.button τους οδηγεί πάντα το ρυθμό πολυτέλειας του παγκόσμιου ενδύματος industry.in η εποχή Διαδικτύου, ο ιδρυτής άρχισε την ιδέα των διεθνών κουμπιών συνήθειας, και το www.denim-buttons.com γεννήθηκε: Τα τοπ κουμπιά μαργαριταριών με τη λεπτή σύσταση, τη συνοπτική και ομαλή, έξοχη εργασία και τις τέλειες λεπτομέρειες, που όχι μόνο δίνουν έμφαση στα χαρακτηριστικά των γυναικών, αλλά και χάνουν την ακαμψία της The Times, και γίνονται η εργασία ίδρυσης του κουμπιού μαργαριταριών brand.the έγιναν γρήγορα μια βάση στα πουκάμισα πολλών γυναικών ελίτ. JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
VIIPLUS το εμπορικό σήμα κουμπιών πηγαίνει σφαιρικό. Τα κουμπιά έκαναν στην Κίνα και συνδύασαν με τη διεθνή οπτική.

Κουμπιά που προέρχονται από την Κίνα, που διαβιβάζει στον κόσμο.

Ο ισχυρός βοηθός σας
Το 2016, «VIIPLUS» καθιέρωσε την εταιρική αποστολή του ως «βασικό συνεργάτη των εξαρτημάτων ενδυμασίας για τις σφαιρικές επιχειρήσεις ενδυμασίας» μόλις το κουμπί, αγορά online.today, viiplus Κίνα είναι ένας προμηθευτής των εξαρτημάτων ενδυμάτων, που στοχεύει να παρέχει την πλήρης-αλυσίδα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το μιας στάσης ιστοχώρο προμηθευτών εξαρτημάτων του industry.www.denim-buttons.com ενδυμάτων
«VIIPLUS» έχει γίνει μια κοινή και εγκάρδια αναγνώριση στη βιομηχανία εξωτερικού εμπορίου.

Υπηρεσία

ΕΛΑΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΌ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ. Η ΤΠ είναι ΠΑΡΈΧΕΙ τα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΜΕΓΈΘΗ ΚΑΙ τις ΜΟΡΦΈΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ECO-FRINEDLY ΑΜΌΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ CONTENTS.BULK ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΝΙΚΕΛΊΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΊΝΑ, ΤΑ ΤΖΙΝ ΚΟΥΜΠΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ, ΧΟΝΔΡΙΚΌ ΕΜΠΌΡΙΟ ΣΟΥΣΤΏΝ | ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΜΑΖΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΡΦΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ • ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ & ΚΟΥΜΠΙΩΝ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

VIIPLUS τη γρήγορη αύξηση ριζοβολούν στο όνειρο των ανεξάρτητων εμπορικών σημάτων, VIIPLUS για «να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα κουμπιών τελειότητας, να μοιραστεί την υπαίθρια ζωή ηλιοφάνειας» για την αποστολή, διαδεδομένη υιοθέτηση των νέων υλικών, νέες τεχνολογίες, νέες διαδικασίες, τα προϊόντα καλύπτουν την υπαίθρια ζωή που κάθε περιοχή, μπορεί όχι μόνο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αγοραστών ενδυμασίας, πιό δημόσιος τρόπος ζωής ελεύθερου χρόνου συνηγόρων θετικός, υγιής υπαίθριος. (VIIPLUS) συνεχίζει να χτίζει την ανταγωνιστικότητα τριών πυρήνων «της ποιότητας, της καινοτομίας και της υπηρεσίας», και το σύστημα διαχείρισης του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Μερικές φορές εκείνο το πράγμα εσείς ψάχνει για ολόκληρη τη ζωή σας…

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Σαν κατασκευαστές μιας εκτενούς σειράς των προϊόντων εξυπηρετούμε τις απαιτήσεις πελατών μας με τα ποιοτικά προϊόντα, γρήγορα και την αποδοτική υπηρεσία σε οικονομικώς αποδοτικές τιμές. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι επάνω από τα απαραίτητα ποιοτικά πρότυπα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται από μας είναι ευνοϊκές για το περιβάλλον και μη επικίνδυνες στο τέλος - χρήστης. Η υψηλή τεχνολογία και τα προηγμένα μηχανήματα κατάστασης προόδου χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή που αναβαθμίζονται από καιρού εις καιρόν. Αυτό επιτρέπει σε μας για να αναλάβει και να εκτελέσει τις μεγάλες διαταγές μέσα σε ένα λίγο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

 

Η ομάδα μας

Τζιν-Buttons.Com| Η αρχαιότερη πηγή της Κίνας για τα μαζικά κουμπιά τζιν κουμπιών σε απευθείας σύνδεση που παράγουν αιφνιδιαστικό μαζικό Buttonsplastic Buttonsjeans Buttonseyelets Etc.Moq 5000 PC. Τεράστια κουμπιά επιλογής. Τύποι: Το αιφνιδιαστικό κουμπί, Prong το αιφνιδιαστικοί κουμπί, ο γάντζος & το μάτι, τζιν Buttons.Snaps για την πώληση, επαγγελματικοί μαζικοί κατασκευαστές κουμπιών, εργοστάσια κουμπιών ρητίνης, προμηθευτής κουμπιών πολυεστέρα της Κίνας, Prong θραύση, κάλυψαν τις θραύσεις, ασημένια αιφνιδιαστικά κουμπιά, αιφνιδιαστικά κουμπιά μετάλλων, θραύσεις μαργαριταριών, αιφνιδιαστικός όγκος κουμπιών, κανένας ράψτε τις θραύσεις, σούστες, θραύσεις Τύπου

Τζιν-Buttons.Com επιτρέπει σε σας για να επεκτείνει την επιχείρησή σας στα νέα ύψη με την πώληση της σειράς κουμπιών μας. Ερευνώντας την ποιότητα χονδρικού μετάλλου μας, πλαστικές θραύσεις, Prong, η ΚΑΠ καμία ράβει τα αιφνιδιαστικά κουμπιά, σούστα μαργαριταριών, καρφί Σούστα για τα ενδύματα, οπή, πώμα, συν την αιφνιδιαστική φόρμα εργαλείων εγκατάστασης μετάλλων ιματισμού.

Η μέτρησή μας για την επιτυχία φθάνει στο επίπεδο υπηρεσίας οι πελάτες που μας αξίζουν. Η ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην παροχή της ασύγκριτης υπηρεσίας μαζί με τις υψηλότερες τεχνικές ποιοτικής προηγμένες Buttons.Our κατασκευής μας, καινοτόμο σχέδιο, το εκτενές εξεταστικό πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι παρέχουμε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα που είναι οικονομικώς αποδοτικά και παραδοθε'ντα εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στους μαρκαρισμένους πελάτες από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, όπως οι ΗΠΑ, η Σρι Λάνκα, η Πολωνία, η Ιταλία, η Κορέα, η Ινδία, το Μπανγκλαντές, το Βιετνάμ, κ.λπ.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Αποδοτική διοίκηση επιχειρήσεων ομάδας

Παραμονή που συντονίζεται

Διαβάστε το μας

Ειδήσεις

Μας ελάτε σε επαφή με για μια υπηρεσία στάσεών σας

Παρέχουμε εξαρτήματα ενός τα πλήρη ενδυμάτων στάσεων & τη μαζική υπηρεσία κουμπιών.

 

Σας θα διατεθεί το αφιερωμένο cWho ομάδας υπηρεσιών εμπειρογνωμόνων σας θα ακούσετε τις απαιτήσεις σας και θα παραδώσετε την υψηλότερη ποιοτική υπηρεσία από την πρώτη -πρώτη έρευνα στην παράδοση τελών – που εγγυάται.

Τόσο παρακαλώ πάρτε στην αφή με τη συμπλήρωση του εντύπου έρευνας, την κλήση μας στον αριθμό κατωτέρω, ή την αποστολή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

 

Μια ομάδα με τη δυνατότητα

51

Υπάλληλοι

16

Προμηθευτές

8300

Συνεδριάσεις των πωλήσεων

568

 

Ικανοποιημένοι πελάτες

 

Κατώτερος εφαρμοστής cErp διευθυντών εξαγωγής μηχανικών πωλήσεων

 

Qc εξεταστικός πράκτορας τμήματος χρηματοδότησης σταδιοδρομίας τμήματος τεχνικών

 

Αγοράζοντας τμήμα παραγωγής μηχανικών εξυπηρέτησης πελατών σχεδιαστών μόδας

  • Valentinas Kinskis

  • Διαχειριστές του Charles

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας