εργοστάσιο Περιήγηση

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Εργοστάσιο

Κουμπιά μετάλλων Μαζικό εργοστάσιο κουμπιών ορείχαλκου μετάλλων προμηθευτής οπών της Κίνας, Κίνα, αιφνιδιαστικό χονδρικό εμπόριο κουμπιών από την Κίνα
αιφνιδιαστικά κουμπιά Ο υψηλής ποιότητας αιφνιδιαστικός προμηθευτής κουμπιών από την Κίνα, παρέχει το φυσικό κουμπί, χονδρικά ξύλινα κουμπιά της Κίνας |
Κουμπιά για την πώληση, προμηθευτής κουμπιών παλτών της Κίνας, χονδρικό εμπόριο κουμπιών ενδυμασίας | Γίνοντας στο κουμπί διαταγής
Μαζικά κουμπιά για την πώληση, χονδρικό εμπόριο κουμπιών ιματισμού συνήθειας στην Κίνα | Επιχείρηση κουμπιών της Κίνας
Χονδρικό εμπόριο ClothingButtons από την Κίνα, κατασκευαστής κουμπιών ιματισμού συνήθειας | Μαζικό κουμπί
Κουμπιά μετάλλων αιφνιδιαστικά κουμπιά

Παίρνω ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ & ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Χονδρικά κουμπιά στον όγκο, χονδρικό εμπόριο στρόφιων μετάλλων, εργοστάσιο οπών από την Κίνα | Κουμπιά ΤΖΙΝ
πρόσβαση της Κίνας που το prong μέταλλο σπάζει απότομα για τον ιματισμό, σακάκι τζιν, πουκάμισο, ύφασμα, ενδύματα μωρών, παλτό; Παρακαλώ ελάτε επίσκεψη στο denim-buttons.com για τα μαζικά κουμπιά για την πώληση.
ΜΑΖΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ
ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΖΙΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΔΑΣ: ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΆ BALAZER METAN, ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ, ΤΑ ΚΑΡΦΙΆ ΟΡΕΊΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΤΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΝ, ΔΈΡΜΑ, ΕΝΔΎΜΑΤΑ.
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ONLINEWE ΓΙΑ ΤΟ ΠΆΘΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΉΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΆ DYNAMISM.OUR ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΝ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΎ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΚΟΙΝΆ ΚΟΥΜΠΙΆ, ΑΛΛΆ ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΈΣΟΥΜΕ «ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΧΕΔΊΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ, ΤΗ ΛΉΞΗ, ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΆ ΤΟΥΣ.
Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. _ΣΑΝ ΈΝΑΣ ΤΑ Ο ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΟΥΜΠΊ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ, ΕΓΏ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΎΟΜΑΙ ΤΌΝ ΕΑΥΤΌΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ:ΔΊΔΩ ΤΩΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΟΥΜΠΊ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΊΜΑΙ ΈΝΑΣ ΕΥΚΊΝΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΗΣ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΎΝΤΟΜΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΛΥΒΔΟΥ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ «ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ». ΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ & ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΏΝ APPRECIATED.DENIM ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΛΉΜΝΕΣ ΜΌΔΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΌΠΩΣ ΤΟ ΜΙΛΆΝΟ, ΤΟ ΠΑΡΊΣΙ, Η ΝΈΑ ΥΌΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΌΚΙΟ ΤΑ ΣΧΈΔΙΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ ΌΤΙ ΚΑΘΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΕΠΆΝΩ.
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
VIIPLUS ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ YEARS.THE ΌΛΑ ΤΑ ΕΊΔΗ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΠΑΛΤΏΝ ΠΟΛΥΕΣΤΈΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΜΕΤΆΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΡΥΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΊΑ, ΤΗ ΣΡΙ ΛΆΝΚΑ, ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΈΣ, ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΊΑ, ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ.
VIIPLUS ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΉΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.
VIIPLUS ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ SHAPE, ΤΟΥ ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΆΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑ.
ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ TRIM.BUTTONS ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ, ΑΛΛΆ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΈΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΊΠΛΟΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ. ΓΙΑΥΤΌ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΌΧΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.
ΚΟΥΜΠΙΆ ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ DTM
ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 10 ΕΤΗ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ, η ΤΠ είναι Ό, ΤΙ ΞΈΡΟΥΜΕ, Ό, ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΆΓΕΙ, ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΙΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΌ στην ΕΡΓΑΣΊΑ IT.WE ΜΕ μια ΚΆΡΤΑ ΧΡΏΜΑΤΟΣ 600 ΧΡΩΜΆΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΩΣΤΉ ΔΙΠΛΑΝΉ ΠΌΡΤΑ ΣΤΟ ΎΦΑΣΜΑ DTM ΜΑΣ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΆΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΌΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΧΡΏΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ. ΔΙΠΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΌΞΟ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
ΠΑΛΤΌ-ΚΑΙ-ΣΑΚΑΚΙΑ BUTTONSCOATS
ΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΤΑ
ΠΑΛΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΩΝ
ΣΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΚΑΚΙΑ
ΚΟΥΜΠΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΩΝ
JUMPSUITS ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ
ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΛΟΥΖΩΝ
ΚΟΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΛΟΥΖΩΝ
KNITWEAR ΚΟΥΜΠΙΑ
ΚΟΥΜΠΙΑ ΦΟΥΣΤΩΝ
ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ
ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΌΝΟΥ
 

Πάρτε στην αφήJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
Γραφείο της Κίνας
Διεύθυνση: Νο .555 δρόμος ChuangYe, πάρκο βιομηχανίας, Jiashan
Zhejiang, China.314100
Τηλέφωνο: +86 57384499350
Fax:  +86 57384499352
Ιστοχώρος: το www.denim-buttons.com
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tiffany@denim-buttons.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

το http://www.denim-buttons.com

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας