Αρχική Σελίδα

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
VIIPLUS είναι μια οδήγηση και την ειδικευμένη επιχείρηση που προσπαθούν στην Ε&Α, κουμπώνει την παραγωγή και την πώληση των εξαρτημάτων ενδυμάτων.

—— Valentinas Kinskis

Η τάφρος κουμπιών των γυναικών ντύνει τα κουμπιά, κλασικά διπλά κουμπιά σειρών, μοντέρνος και λεπτός

—— Διαχειριστές του Charles

Το χρυσό χρώμα οπών μετάλλων είναι πολύ καλό.

—— Elisa Bacchelli

Τόσο ευτυχής να βρεί έναν προμηθευτή για αυτά τα διαγραμμιστές μασκών! Τόσο εύκολος να συνδέσει και ακριβώς τι έψαχνα! Γρήγορα να στείλει είναι μια συγκρατημένη περιγραφή!

—— Hasith Ushira

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά αιφνιδιαστικών κουμπιών μου από την Κίνα, γρήγορο σκάφος, καλή τιμή.

—— Vidya

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Κουμπιά μετάλλων
αιφνιδιαστικά κουμπιά

Κουμπιά μετάλλων

Μαζικό εργοστάσιο κουμπιών ορείχαλκου μετάλλων προμηθευτής οπών της Κίνας, Κίνα, αιφνιδιαστικό χονδρικό εμπόριο κουμπιών από την Κίνα

αιφνιδιαστικά κουμπιά

Ο υψηλής ποιότητας αιφνιδιαστικός προμηθευτής κουμπιών από την Κίνα, παρέχει το φυσικό κουμπί, χονδρικά ξύλινα κουμπιά της Κίνας |

Κουμπιά για την πώληση, προμηθευτής κουμπιών παλτών της Κίνας, χονδρικό εμπόριο κουμπιών ενδυμασίας | Γίνοντας στο κουμπί διαταγής

Μαζικά κουμπιά για την πώληση, χονδρικό εμπόριο κουμπιών ιματισμού συνήθειας στην Κίνα | Επιχείρηση κουμπιών της Κίνας

Χονδρικό εμπόριο ClothingButtons από την Κίνα, κατασκευαστής κουμπιών ιματισμού συνήθειας | Μαζικό κουμπί

1 2 3 4
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων

1 2 3 4 5 6
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΆ ΜΕΤΆΛΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ENTERPRISES.THE ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ ΚΎΡΙΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ, ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ SALES.WHOLESALE ΣΤΟΝ ΌΓΚΟ, ΧΟΝΔΡΙΚΌ ΕΜΠΌΡΙΟ ΣΤΡΌΦΙΩΝ ΜΕΤΆΛΛΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΟΠΏΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΊΝΑ | ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ

  ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΒΙΏΣΙΜΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΡΗΤΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΗΣ SHELL, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΕΡΩΝ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
  ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΫ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΠΈΝΤΕ-ΝΥΧΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΟΠΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΤΣΑΝΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΣΧΟΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
  ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ
  JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ, ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΈΣΣΕΡΙΣ-ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΣΧΟΙΝΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΒΡΟΧΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΑΤΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΜΙΜΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΜΕΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΘΕΤΩΝ, ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΛΕΞΗΣ, ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΚΟΥΜΠΙ ΤΡΙΓΩΝΩΝ, ΚΟΥΜΠΙ ΓΑΝΤΖΩΝ, ΚΟΥΜΠΙ ΣΚΑΛΩΝ, ΒΡΟΧΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΕΛΩΝ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
  ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΌΝΟ, ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟ PRONG ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΑΚΑΚΙ ΤΖΙΝ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΥΦΑΣΜΑ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΜΩΡΩΝ, ΠΑΛΤΟ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΤΖΙΝ-BUTTONS.COM ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΖΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΏΛΗΣΗ.
  ΜΑΖΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ
  ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΖΙΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΔΑΣ: ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΝΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΆ BALAZER METAN, ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ, ΤΑ ΚΑΡΦΙΆ ΟΡΕΊΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΤΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΝ, ΔΈΡΜΑ, ΕΝΔΎΜΑΤΑ.
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ONLINEWE ΓΙΑ ΤΟ ΠΆΘΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΉΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΆ DYNAMISM.OUR ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΝ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΎ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΚΟΙΝΆ ΚΟΥΜΠΙΆ, ΑΛΛΆ ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΈΣΟΥΜΕ «ΕΞΑΡΤΉΜΑΤΑ ΣΧΕΔΊΟΥ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ, ΤΗ ΛΉΞΗ, ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΆ ΤΟΥΣ.
  Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. _ΣΑΝ ΈΝΑΣ ΤΑ Ο ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΟΥΜΠΊ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ, ΕΓΏ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΎΟΜΑΙ ΤΌΝ ΕΑΥΤΌΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ:ΔΊΔΩ ΤΩΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΚΟΥΜΠΊ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΊΜΑΙ ΈΝΑΣ ΕΥΚΊΝΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΗΣ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΎΝΤΟΜΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΛΥΒΔΟΥ.
  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ «ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ». ΟΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ & ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ ΚΟΥΜΠΙΏΝ APPRECIATED.DENIM ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΛΉΜΝΕΣ ΜΌΔΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΌΠΩΣ ΤΟ ΜΙΛΆΝΟ, ΤΟ ΠΑΡΊΣΙ, Η ΝΈΑ ΥΌΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΌΚΙΟ ΤΑ ΣΧΈΔΙΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ ΌΤΙ ΚΑΘΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΕΠΆΝΩ.
  ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
  VIIPLUS ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΈΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ YEARS.THE ΌΛΑ ΤΑ ΕΊΔΗ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΠΑΛΤΏΝ ΠΟΛΥΕΣΤΈΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΜΕΤΆΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ.
  Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΡΥΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΙΝΔΊΑ, ΤΗ ΣΡΙ ΛΆΝΚΑ, ΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΈΣ, ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΊΑ, ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ.
  VIIPLUS ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΉΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.
  VIIPLUS ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ SHAPE, ΤΟΥ ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΆΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑ.
  ΜΑΖΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
  ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ TRIM.BUTTONS ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ, ΑΛΛΆ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΈΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΊΠΛΟΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ. ΓΙΑΥΤΌ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΌΧΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ.
  ΚΟΥΜΠΙΆ ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ DTM
  ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 10 ΕΤΗ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ, η ΤΠ είναι Ό, ΤΙ ΞΈΡΟΥΜΕ, Ό, ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΆΓΕΙ, ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΡΙΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΌ στην ΕΡΓΑΣΊΑ IT.WE ΜΕ μια ΚΆΡΤΑ ΧΡΏΜΑΤΟΣ 600 ΧΡΩΜΆΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΩΣΤΉ ΔΙΠΛΑΝΉ ΠΌΡΤΑ ΣΤΟ ΎΦΑΣΜΑ DTM ΜΑΣ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΆΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΌΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΧΡΏΜΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ. ΔΙΠΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΌΞΟ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  ΠΑΛΤΌ-ΚΑΙ-ΣΑΚΑΚΙΑ BUTTONSCOATS/PADDED COATS/LEATHER ΚΑΙ ΓΟΎΝΑ COATS/JACKETS ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΎΜΙΑ BUTTONS/BLOUSES BUTTONS/TOPS BLAZERS/DRESSES BUTTONS/JUMPSUITS ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΆ ΜΠΛΟΥΖΏΝ BUTTONS/KNITWEAR BUTTONS/SKIRTS BUTTONS/TROUSERS BUTTONS/LEISURE
  Πάρτε στη διεύθυνση γραφείων της Κίνας αφής: Νο .555 δρόμος ChuangYe, πάρκο βιομηχανίας, Jiashan Zhejiang, China.314100
  Τηλέφωνο: Fax +86 57384499350: Ιστοχώρος +86 57384499352: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του www.denim-buttons.com: το tiffany@denim-buttons.com

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

   

  Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

  το http://www.denim-buttons.com

   

   

   

   
 • OEM / ODM

  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ECOLOGIC, ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΈΝΟ, ΣΥΝΘΕΤΙΚΌ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ONES.WE ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΜΌΔΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΎΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ COMPANY.WE ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΉΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΑΝΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  Υψηλής ποιότητας προμηθευτής κουμπιών από την Κίνα, μαζικά κουμπιά ανεφοδιασμού, κουμπιά μετάλλων, φυσικό κουμπί, χονδρικά ξύλινα κουμπιά της Κίνας | Κουμπί ΤΖΙΝJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  ΚΟΥΜΠΙΆ COEM ΚΊΝΑ•ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ •ΣΧΕΔΙΟ •ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  ΥΨΗΛΌΣ-ΟΔΟΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΟΔΑΣ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
  ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΚΟΥΜΠΙΏΝ COEM ΚΟΥΜΠΙΩΝ SOURCEING ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ & ΧΡΏΜΑ DTM
  Ήμαστε βασισμένοι πάντα στην προηγμένη τεχνολογία για να παρέχουμε μια τεχνική που ικανοποιεί την ποικιλία των απαιτήσεων επιστρώματος.
  ΚΟΥΜΠΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΖΙΝ
  ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ & ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ
  ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΣΑΚΑΚΙΩΝ
  ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΑΛΤΩΝ & ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΑΚΑΚΙΩΝ
  ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΩΝ
  KNITWEAR ΚΟΥΜΠΙΑ
  HOODIES & ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΛΟΥΖΩΝ
  ΠΟΛΟ & ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΛΟΥΖΩΝ
  ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ
  ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΏΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ (COEM)
  ΑΡΧΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ODM)

  Φίλοι παραμονής με μας:   

  Τζιν τζιν Washable σταθερότητα σχεδίου κουμπιών μετάλλων αγκίδων σακακιών άσπρη

  το www.denim-buttons.com

   

   

 • Ε & Α

  Αιφνιδιαστικοί Prong σύνδεσμοι | Καλυμμένοι Prong σύνδεσμοι | Σούστες μαργαριταριών | Θραύση συν την ένωση του εργαλείου
  Κουμπιά για την πώληση, προμηθευτής κουμπιών παλτών της Κίνας, χονδρικό εμπόριο κουμπιών ενδυμασίας | Κουμπιά Buttonsbulk τζιν που κατασκευάζονται στην Κίνα
  ΤΑ ΚΟΥΜΠΊ _ΤΖΙΝ ΕΊΜΑΙ ΤΑ Ο ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΟΥΜΠΊ ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ ΚΑΙ ΈΝΑΣ Ο ΠΟΛΎ ΛΊΓΟΣ ΣΤΟΝ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΌΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΖΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ SOURCEING ΣΤΗΝ ΚΊΝΑ, ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΆ ΚΊΝΑ ΤΖΙΝ ΕΊΝΑΙ ΙΚΑΝΆ ΤΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΎ ΥΨΗΛΟΎ - ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΚΟΥΜΠΙΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟΥΣ ΧΡΌΝΟΥΣ ΣΤΡΟΦΉΣ ΑΠΌ OVERSEA ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ.
  Η τεχνική καινοτομία οφείλεται σε μέγιστο effort.DENIM μας βελτιώνει την τεχνολογία παραγωγής ΚΟΥΜΠΙΏΝ που καινοτομεί το nology τεχνολογίας μας και η ποιότητα control.DENIM είναι investingin δραστικά οι συσκευές παραγωγής μας προκειμένου να γίνουν όλα τα είδη κουμπιών:
  Τα μεταλλικό κουμπιά/το κουμπί πολυεστέρα/το κουμπί της Shell/κουμπί καρύδων/το πραγματικό κουμπί κέρατων/το κουμπί της ουρίας/η πλαστική διακόσμηση κουμπιών τακτοποιούν/άλλα
  Η προηγμένη τεχνολογία ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ προσαρμόζει όλα τα αιτήματα των πελατών μας με την εμπιστοσύνη της κατάλληλης παράδοσης. Έτσι μπορείτε να το θεωρήσετε.
  ΤΖΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΛΙΑΝΙΚΟΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΟΣJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Φυσικά κουμπιά προστασίας του περιβάλλοντος έρευνας και ανάπτυξης
  Καταλαβαίνοντας τους τύπους ενδυμασιών κουμπώστε την επιχείρηση περιποιήσεων & εξαρτημάτων ιματισμού και καθορίστε ποια μια είναι καλύτερη για τις ανάγκες σας. Στεκόμαστε πίσω από την ποιότητα των προϊόντων και της εργασίας μας. Εξερευνήστε όλο υψηλό μας - ποιότητα για τα πλαστικά κουμπιά, τα αιφνιδιαστικά κουμπιά, τα κουμπιά τζιν, τα καρφιά, την οπή & περισσότερους.
  ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
  Η ανακάλυψη απαιτεί τον πειραματισμό: VIIPLUS προσφέρουμε τα ευρύτερα προϊόντα κουμπιών: themain η παραγωγή και η διανομή στην επιχείρηση περιέχουν τα κουμπιά πολυεστέρα, τα κουμπιά κορόζο, τα κουμπιά επένδυσης μετάλλων buttonsABS, τα κουμπιά μίμησης δέρματος και τα διακοσμητικά κουμπιά κ.λπ. τοπ βαθμού.

  Μάθετε περισσότερων: Παρέχουμε επίσης μια μεγάλη έκταση των κουμπιών ιματισμού: ΚΟΥΜΠΙΆ ΠΑΛΤΏΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BUTTONS/MEN BUTTONS/CHILDREN BUTTONS/THE

  ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ • ΧΟΝΔΡΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΕΧΝΩΝ ON-LINE • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ • Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ON-LINE • ΧΟΝΔΡΙΚΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΣΟΥΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΣΟΥΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΝΟΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΕΝΝΟΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΎΣΕΙΣ POPPA • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΣΟΥΣΤΕΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΕΧΝΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΕΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΡΑΒΟΝΤΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ON-LINE • ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ • ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΣΟΥΣΤΑ • ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΟΥΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟΙ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ POPPERS • ΧΟΝΔΡΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ • ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • Ο ΧΟΝΔΡΙΚΟΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΣΦΥΡΙ ΣΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ • ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΚΑΝΈΝΑΣ-ΡΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥΣΤΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ PRONG ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΥΜΠΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ PRONG ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ PRONG ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΤΟ ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΠΑΖΕΙ ΑΠΌΤΟΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ • ΧΟΝΔΡΙΚΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΡΥΘΜΙΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΡΥΘΜΙΣΤΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΡΑΥΣΕΩΝ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ POPPERS • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΣΤΕΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ POPPAS • ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ • ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΘΡΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

  Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

  το www.denim-buttons.com

   

Στοιχεία επικοινωνίας
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. TIFFANY

Τηλ.:: 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!

Φαξ: 86-573-84499352

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)