Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : TIFFANY

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!

WhatsApp : +0086018258386757

Free call
QC Προφίλ

ΜΑΖΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Prong θραύσεων μετάλλων σύνδεσμος, μαζικό εργοστάσιο κουμπιών προμηθευτής οπών της Κίνας, Κίνα, αιφνιδιαστικό χονδρικό εμπόριο κουμπιών από την Κίνα | Κουμπί ΤΖΙΝ

Ανακαλύψτε το μαζικό κουμπί μόδας για τα πλαστικά κουμπιά, κουμπιά 2/4-τρυπών, prong δαχτυλιδιών μετάλλων σύνδεσμος, καλυμμένο αιφνιδιαστικό κουμπί, διακοσμητικές θραύσεις μαργαριταριών, καρφί, οπή άλλος μοναδικός κλασικός στα τζιν-κουμπιά αποθηκεύει on-line, εξερευνά την αιφνιδιαστική φόρμα εργαλείων σύνδεσης μετάλλων

Επιμένουμε στην επιδίωξη της βιώσιμης ανάπτυξης, τη συνέχιση της σταθερής ποιότητας κουμπιών, μαζικό πέρασμα κουμπιών η μηχανή ανιχνευτών μετάλλων και τη δημιουργία ενός πράσινου εργοστασίου σύμφωνα με τους διεθνείς νόμους & τους κανονισμούς και των διάφορων συστημάτων διαχείρισης για να συναντήσουμε το requirements.including των πελατών η εξέταση της ακρίβειας των φορμών & των εξαρτημάτων εξοπλισμού, περιεχόμενο χημικής σύνθεσης, ικανοποιημένες, σωματικές ιδιότητες βαρύ μετάλλου, δομή κρυστάλλου, σταθερότητα χρώματος και ούτω καθεξής, οι οποίες σιγουρεύονται ότι κάθε δείκτης προσαρμόζεται με στις τυποποιημένες απαιτήσεις για τα κουμπιά και πηγαίνει επάνω από τις απαιτήσεις των πελατών. JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΧΎ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ SPECS, ΑΛΛΆ ΣΥΝΑΝΤΟΎΝ ΥΨΗΛΌ ΜΑΣ - ΠΡΟΪΌΝΤΑ 100% ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ STANDARDS.GREEN ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΦΙΛΙΚΆ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ & ΑΣΦΑΛΉ, ΚΟΥΜΠΙΆ ΜΕΤΆΛΛΩΝ ΜΕ ΆΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΑΝΙΧΝΕΥΤΏΝ ΜΕΤΆΛΛΩΝ ΚΑΘΏΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΉ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΙΝΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

_Ο ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΏ ΕΞΕΤΆΖΩ ΤΑ ΚΟΥΜΠΊ ΠΈΡΑΣΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠ' ΑΥΤΟΎΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΝΟΜΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΕΛΈΓΧΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, Η ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΟΥ ARTICLES.IT ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟΙ ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΎ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΏΣΟΥΝ ΔΎΟ ΦΟΡΈΣ ΤΗΣ ΚΑΡΦΊΤΣΑΣ ΑΝΙΧΝΕΎΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΉ ΚΆΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ:

Υπαίθριος/αθλητισμός/περιστασιακός/σακάκια/μωρό και παιδιά/τζιν/παπούτσια/μπότες εσωρούχων

ΠΙΟ ΣΎΝΤΟΜΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΜΟΛΥΒΔΟΥ

ΚΟΝΤΥΝΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

UNIFORMINSPECTION ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ:
1. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ SAMPLES.SEE ΕΆΝ ΤΟ ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΌΤΥΠΟ ΕΊΝΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΊΓΜΑ
2. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΡΩΓΜΗ, ΧΑΣΜΑ, ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ
3. ΚΑΜΙΑ ΡΩΓΜΗ Η ΦΥΣΑΛΙΔΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ, ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΧΟΣ
4, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΠΡΟ ΜΑΤΙ, ΑΣΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
5, BUTTONHOLE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ Η ΒΕΛΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ EYES.IF ΕΊΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΠΌΡΠΗ ΜΑΤΙΏΝ, ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΑΥΛΆΚΙ ΜΑΤΙΏΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΟΜΑΛΌ, ΚΑΜΊΑ ΠΡΟΦΑΝΉΣ ΈΚΡΗΞΗ.
6. ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΌΛΥΣΗ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ. ΕΑΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΌ ΕΦΈ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ.
7. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ BATCH ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ 4 GB250 ΠΡΌΤΥΠΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ 3 GB250 ΠΡΌΤΥΠΑ ΈΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΆΤΩΝ.
8, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ INSPECTION/CUSTOMER ΑΠΑΊΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΟΚΙΜΉ ΌΛΕΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ ΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ REPACKAGING.QUALITY Ή ΆΛΛΗ ΕΤΙΚΈΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΟΣΌΤΗΤΑ PACKAGE.THE ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΚΆΘΕ ΤΣΆΝΤΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ.
9. ΤΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΚΟΥΜΠΊ BUTTON/FIVE-ΝΥΧΙΏΝ BUTTON/HOOD ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΌΣ-ΤΡΥΠΗΘΕΊ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΉ ΜΗΧΑΝΉ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΆΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΎ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΈΧΕΙ ΤΗ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΌΣ-ΤΡΥΠΗΜΈΝΑ ΔΕΊΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

το www.denim-buttons.com

 
 
Πιστοποιήσεις
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Πρότυπο: DENIM BUTTONS
  Αριθμός: ECO-FRIENDLY,NICKEL-FREE
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από:
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Πρότυπο: BULK BUTTONS APPROVALED
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από:
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Πρότυπο: BUTTONS TESTING
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από: BV, ITS or TUV
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Πρότυπο: PASS BY METAL DETECTION MACHINE
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από: Bureau Veritas
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας