Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής

Η αγκίδα 26L & 32L ιματισμός 4 μερών σπάζει απότομα τα κουμπιά, προωθητικά κουμπιά Τύπου κουμπιών σουστών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: κατασκευαστές κουμπιών ιματισμού
Μάρκα: DENIM BULK CLOTHING SNAP BUTTONS
Πιστοποίηση: BUREAU VERITAS TEST
Αριθμό μοντέλου: Μαζικές θραύσεις μετάλλων για τον ιματισμό • θραύσεις μετάλλων για το ύφασμα • θραύσεις μετάλλων για
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Αγοράστε τα μαζικά κουμπιά απ'ευθείας από τον κατασκευαστή
Τιμή: Bulk Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 6 - 15 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Αιφνιδιαστικά εργοστάσια κουμπιών | Αξιόπιστοι προμηθευτές στην Κίνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος κουμπιών: ΔΑΧΤΥΛΊΔΙ-ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ Υλικό: Κράμα χαλκού
Χρώμα: ΧΡΥΣΟ, ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΌΠΛΩΝ, ΜΑΥΡΟ ΝΙΚΕΛΙΟ, ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ, ΛΑΜΠΡΟ Μέγεθος: 16L~32L
Σχεδιασμός: ΧΡΩΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Χωρίς τη σκουριά/αντιοξειδωτικό
Σχήμα: Γύρου Εκφράστε τη ναυτιλία: 4 - 7 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ

Περιγραφή προϊόντων

Τα ασημένια αιφνιδιαστικά κουμπιά & αντι ασημένιο, θαμπό Silverbrass, s-ελατηρίων αιφνιδιαστικά προωθητικά κουμπιά κουμπιών κάλυψης αιφνιδιαστικά έκαναν στη διαταγή από την Κίνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ON-LINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ – ΈΝΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ
Υπερηφανευόμαστε με την παροχή της τοπ ποιότητας κουμπιών καθώς επίσης και της τοπ εξυπηρέτησης πελατών εγκοπών για να εξασφαλίσουμε ότι παίρνετε την καλύτερη εμπειρία για τα κουμπιά σας & η ενδυμασία τακτοποιεί τις ανάγκες.

Παραλλαγή στοιχείων

Διαθέσιμα μεγέθη

  8.0MM 9.0MM 10.0MM 11.0MM 11.5MM 12.0MM 12.5MM 13.0MM 14.0MM
ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ
  15.0MM 16.0MM 17.0MM 18.0MM 19.0MM 20.0MM 22.0MM 23.0MM 25.0MM
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ

Ανακαλύψτε τους μαζικούς αιφνιδιαστικούς τύπους κουμπιών μας

  • Θραύση τύπων άνοιξη του “S”

  • θραύση τύπων άνοιξη δαχτυλιδιών

  • prong θραύση τύπων

  • με τη διαπερασμένη αιφνιδιαστική ΚΑΠ που καθιστά το κεφάλι στηριγμάτων ορατό

Για χρόνια τώρα, τα κουμπιά τζιν έχουν ειδικευτεί στην κατασκευή των αιφνιδιαστικών κουμπιών για όλες τις αγορές στην Κίνα.

Δεδομένου ότι παίρνουμε έτοιμοι να αναγγείλουμε μέσα ένα νέο χρώμα των αιφνιδιαστικών κουμπιών μετάλλων, είναι επίσης χρόνος να αναγγείλει μέσα ένα νέο σύνολο τάσεων. Παρουσιάσαμε μερικοί που υπάρχουν κάτω από τα προϊόντα που να ανοίξουν τα μάτια σας. Θα πάμε σταδιακά να αυξήσουμε τα στοιχεία, όπως εξερευνιούνται στον ολοκαίνουργιο των προϊόντων στα οποία επιδεικνυόμαστε πιό εδώ. Να πάρει τις αναπροσαρμογές και τις επιφυλακές μας, σήμερα, παρακαλώ μας κοιτάζει βιαστικά στη top-class σειρά που συνδέει εσείς χρησιμοποιεί τα άριστα στοιχεία.

Η αγκίδα 26L & 32L ιματισμός 4 μερών σπάζει απότομα τα κουμπιά, προωθητικά κουμπιά Τύπου κουμπιών σουστώνΗ αγκίδα 26L & 32L ιματισμός 4 μερών σπάζει απότομα τα κουμπιά, προωθητικά κουμπιά Τύπου κουμπιών σουστών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Υπάρχουν ελατήρια s-τύπων στο μέρος υποδοχών. Δύο ελατήρια ανοίγουν, το οποίο κάνει τη θραύση να ταιριάξει. Επίσης, δεδομένου ότι η δράση είναι μαλακή, η θραύση s-ελατηρίων είναι ταιριαγμένη για τη σύνδεση στη μέση στα ελαφριά ενδύματα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών (ενδύματα, αγαθά δέρματος, κ.λπ.).

Η αιφνιδιαστική θραύση προσώπου είναι ένα είδος κοινού κουμπιού, γνωστό συνήθως όπως αιφνιδιαστική, στρογγυλή θραύση μετάλλων, θραύση, θραύση χαλκού, θραύση κραμάτων, αιφνιδιαστική, αρίστης ποιότητας θραύση μετάλλων πορτοφολιών, κάτω από τη θραύση σακακιών, θραύση παλτών, θραύση πουκάμισων, θραύση σακακιών, θραύση, θραύση, θραύση κουκουλών. Επειδή είναι συνήθως αποτελεσμένο από τέσσερα μέρη και ονομασμένο, η τέσσερις-κοινή πόρπη αποτελείται συνήθως από τέσσερα μέρη, κομμάτια αβ γνωστά ως θηλυκή πόρπη, κομμάτια του CD γνωστά ως αρσενική πόρπη, η επιφάνεια τέσσερις-ενώσεων QQ διαιρείται γενικά σε: η ομαλή τέσσερις-κοινή πόρπη, η τέσσερις-κοινή πόρπη επιφάνειας λουλουδιών, με τη διάτρυση της τέσσερις-κοινής πόρπης, fisheye της πόρπης, κ.λπ., πολλοί κατασκευαστές έχουν την απαίτηση συνήθειάς τους, κατά συνέπεια όλο και περισσότερο πλούσιος στις προδιαγραφές και σχέδια.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ

Το κουμπί είναι ένα κοινό κουμπί, γνωστό συνήθως καθώς 831 κουμπώνουν, κυκλικό αιφνιδιαστικό κουμπί μετάλλων, 201 αιφνιδιαστικό κουμπί, αιφνιδιαστικό κουμπί χαλκού, αιφνιδιαστικό κουμπί προσώπου κραμάτων, αιφνιδιαστικό κουμπί μετάλλων πορτοφολιών αιφνιδιαστικό, αρίστης ποιότητας, κάτω από το αιφνιδιαστικό κουμπί σακακιών, αιφνιδιαστικό κουμπί παλτών, αιφνιδιαστικό κουμπί σακακιών πουκάμισων, αιφνιδιαστικό κουμπί 486#, αιφνιδιαστικό κουμπί, αιφνιδιαστικό κουμπί, κουμπί κουκουλών. Επειδή αποτελείται συνήθως από τέσσερα μέρη, χρησιμοποιείται ευρέως στα παλτά, κάτω από τα παλτά, τα πουκάμισα, τα ενδύματα εργασίας, τα βαμβάκι-γεμισμένα παλτά, τα σακάκια και τα πορτοφόλια. Η απλή, κατάλληλη, μοντέρνη απόδοσή της αναγνωρίζεται από το τεράστιο αριθμό των κατασκευαστών ενδυμάτων, πολλοί κατασκευαστές έχουν την απαίτηση συνήθειάς τους, κατά συνέπεια η προδιαγραφή έχει γίνει διαφορετική, τα σχέδια και οι μορφές έχουν γίνει πιό περιστασιακά και προσωπικότητα.

Τα τρία κομμάτια ofSnap κουμπιών είναι ένα από τα κοινά κουμπιά, συνήθως γνωστό ως αιφνιδιαστικό κουμπί, κυκλικό κουμπί μετάλλων, αιφνιδιαστική πόρπη, το αιφνιδιαστικό κουμπί χτυπά εδώ στο zhejiang, 831/832/201/203/633/655/688 Guangdong έχει καλέσει: η 484/486/408/406 μαζική παραγωγή εργοστασίων με ποικίλα πρότυπα, αλλά το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο πρότυπο για τους χειρωνακτικούς ενθουσιώδες είναι τύπος 831,633,655.The θραύσης καθορίζεται από το μέγεθος των επόμενων τριών κομματιών (κομμάτια BCD), ενώ το σχέδιο του αιφνιδιαστικού προσώπου Α μπορεί να επιλεχτεί ελεύθερα μέσα στο Α ορισμένο range.655 είναι κατάλληλο για την επιφάνεια λιγότερο από 10mm πορπών 633 είναι κατάλληλα για την επιφάνεια πορπών 10mm15mm 831 είναι κατάλληλα για τις πόρπες μεγαλύτερες από 15mm.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι ιδιότητες πλεονεκτήματος του αιφνιδιαστικού πλαστικού κουμπιού κουμπιών για το κρύο περιβάλλον, η απόδοση θα μειωθούν και εύθραυστος. Το αιφνιδιαστικό υλικό κουμπιών είναι καθαρός χαλκός συνήθως, μπορεί επίσης να διατηρήσει πολύ τη καλή απόδοση στο κρύο περιβάλλον. Αιφνιδιαστικά κουμπιά υπάρχουν πολλοί τρόποι να καλέσουν, μπορείτε επίσης να καλέσετε το ράβοντας κουμπί ή το κουμπί. Το επείγον κουμπί χρησιμοποιείται για το ύφασμα ιματισμού, όπως το παλτό, κάτω από το σακάκι, πουκάμισο, ενδύματα εργασίας, βαμβάκι-γεμισμένα ενδύματα, σακάκι και ούτω καθεξής.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

U Γ Τ S Χ Ο Τ Π Ρ Ο Δ

  • ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ

  • ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ JEAN

  • ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

  • ΓΑΝΤΖΟΣ & ΜΑΤΙ

ΒΟΗΘΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

το www.denim-buttons.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά