Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ

Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου

Πιστοποίηση
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
VIIPLUS είναι μια οδήγηση και την ειδικευμένη επιχείρηση που προσπαθούν στην Ε&Α, κουμπώνει την παραγωγή και την πώληση των εξαρτημάτων ενδυμάτων.

—— Valentinas Kinskis

Η τάφρος κουμπιών των γυναικών ντύνει τα κουμπιά, κλασικά διπλά κουμπιά σειρών, μοντέρνος και λεπτός

—— Διαχειριστές του Charles

Το χρυσό χρώμα οπών μετάλλων είναι πολύ καλό.

—— Elisa Bacchelli

Τόσο ευτυχής να βρεί έναν προμηθευτή για αυτά τα διαγραμμιστές μασκών! Τόσο εύκολος να συνδέσει και ακριβώς τι έψαχνα! Γρήγορα να στείλει είναι μια συγκρατημένη περιγραφή!

—— Hasith Ushira

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά αιφνιδιαστικών κουμπιών μου από την Κίνα, γρήγορο σκάφος, καλή τιμή.

—— Vidya

Είμαι Online Chat Now

Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου

Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου
Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου

Μεγάλες Εικόνας :  Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κουμπιά on-line
Μάρκα: DENIM METAL BRASS BUTTONS
Πιστοποίηση: Metal Detection Testing Buttons
Αριθμό μοντέλου: Μαζικά κουμπιά συνδέσμων τζιν • Κουμπιά τζιν σε απευθείας σύνδεση • Κατασκευαστές κουμπιών τζιν • Πρ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Μαζικοί κατασκευαστές & προμηθευτές κουμπιών
Τιμή: Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 6 - 15 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Χονδρικό εμπόριο κουμπιών τζιν μετάλλων, προμηθευτές κουμπιών τζιν

Προσαρμόστε το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου

περιγραφή
Τύπος κουμπιών: Προμηθευτές κουμπιών ιματισμού Υλικό: Κουμπιά μετάλλων
Χρώμα: ΑΓΚΙΔΑ, ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ, ΧΡΥΣΟΣ Επιλέξτε το μέγεθος: 14L 16L 18L 20L 22L 24L 28L 32L
Σχεδιασμός: Το ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, διαταγές cOem είναι ευπρόσδεκτο ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ + ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
δείγματα: διαθέσιμος Εκφράστε τη ναυτιλία: 4 - 6 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Υψηλό φως:

denim jacket buttons

,

custom denim buttons

  • ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
  • Πρότυπο
  • Τοπ διάμετρος
  • Επιλέξτε το τυποποιημένο μέγεθος κουμπιών
  • 12.5mm (20L ~ 1/2») 13mm (21L ~ 17/32») 14mm (22L ~ 9/16»)
  • 15mm (24L ~ 19/32») 16mm (25L ~ 41/64») 17mm (26L ~ 43/64») 18mm (28L ~ 23/32») 19mm (30L ~ 3/4») 20mm/20.5mm (32L ~ 51/64»)
  • 21mm (34L ~ 53/64») 22mm (34L ~ 7/8») 23mm (36L ~ 29/32») 24mm (38L ~ 61/64») 25mm (40L ~ 63/64») 27mm (42L ~ 1-1/16») 28mm (44L ~ 17/64») 30mm (48L ~ 1-3/16») 32mm (50L ~ 117/64») 35mm (54L ~ 125/64») 40mm (64L ~ 137/64»)
Είμαστε προμηθευτής κουμπιών και το αιφνιδιαστικό εργοστάσιο κουμπιών από την Κίνα, προσαρμόζει το διακοσμητικό σχέδιο ύφους εμπορικών σημάτων κουμπιών ιματισμού μετάλλων συνδέσμων τζιν ορείχαλκου, Made-to-order από τα κουμπιά συνδέσμων τζιν της Κίνας • Κουμπιά τζιν σε απευθείας σύνδεση • Κατασκευαστές κουμπιών τζιν • Στάση SuppliersOVERVIEWWe κουμπιών τζιν πίσω από την ποιότητα της μαζικής περιποίησης κουμπιών μας από την Κίνα. Ερευνήστε τις όλες παγκόσμιας ποιότητας εξουσιοδοτήσεις μας για τα αιφνιδιαστικά κουμπιά, τα κουμπιά τζιν, τα καρφιά, τα μαζικά κουμπιά & περισσότερους. Είμαστε προμηθευτής και ο κατασκευαστής της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής μαζικής βιομηχανίας κουμπιών στην Κίνα, έχει επενδύσει το σημαντικούς χρόνο και τους πόρους για να δημιουργήσει το εμπορικό σήμα του, εξισώνοντας τους με τα ίδια υψηλά πρότυπα των περιποιήσεων ποιοτικών κουμπιών. Από το σχέδιο προϊόντων, την πρώτη ύλη, στην κατασκευή του ελέγχου, και περισσότερων, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον εύκαμπτο, δίπλα δίπλα ανεφοδιασμό για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε τις διάφορες διαμέτρους από το μικρότερο σε μεγαλύτερο για τα κουμπιά μετάλλων τζιν.

Τα κουμπιά μετάλλων έχουν την παραδοσιακότερη δομή κουμπιών και τα κουμπιά αποτελούνται από το μεταλλικό υλικό χαλκού & κραμάτων. Έτσι, υπομένει το βαρύ φορτίο σε καμία περίπτωση. Τα ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ που παρέχουν την πιό αξιόπιστη ποιότητα κουμπώνουν με την υψηλότερη καινοτόμο τεχνολογία. Επίσης, κάνουμε και παρέχουμε τα κατάλληλα κουμπιά για την ικανοποίηση των πελατών μας τα διάφορα είδη μεταλλικών υλικών: Το κράμα, ο ορείχαλκος, τα κουμπιά μετάλλων χαλκού κ.λπ., ειδικά, χρησιμοποιούνται για τα σακάκια πολυτέλειας, τα παλτά δέρματος, τα τζιν και το σακάκι, άλλα κ.λπ. Παράγουμε ειδικά και παρέχουμε τα κουμπιά λογότυπων τα εμπορικά σημάδια από το αίτημα των πελατών μας. Και καθιστά τα εμπορικά σημάδια όλο και περισσότερο ευδιάκριτα. Κουμπί μετάλλων τζιν: Το κουμπί μετάλλων τζιν που γίνεται από το υψηλής ποιότητας κράμα έχει περάσει μηχανή-επιλεγμένος, με το χέρι-έχει επιλέξει, και άλλες οι δοκιμές πριν από την αποστολή. Μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών και έχει τη σταθερή ποιότητα για να περάσει τη δοκιμή της έντασης, της προστασίας του περιβάλλοντος, του αλατισμένου ψεκασμού, της πλύσης νερού, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης και της όξινης αντίστασης.

Κουμπώστε ένα φόρεμα τζιν: Ένα σφιχτό φόρεμα πέτου με τις τσέπες στο μπροστινό και κλειστό μέταλλο κουμπώνει στο μέτωπο. Βασικό ύφος: μοντέρνα κουμπιά

 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ

Φόρεμα τζιν κουμπιών, φόρεμα θηκών πέτου, β-λαιμός, κοντά μανίκια. Το μέτωπο είναι διακοσμημένο με τις τσέπες και η πλάτη σχεδιάζεται με τις αυτοκόλλητες ετικέττες. Μπροστινή μέση με τους μπροστινούς περίβολους κουμπιών μετάλλων σχισμών trim.Hem.The.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΖΙΝ ανδρών & των γυναικών Ένδυση κάουμποϋ Φορέματα τζιν δυτικών κυριών τζιν Εσώρουχα σακακιών

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΤΖΙΝ: Πώς να μετρήσει το μέγεθος των κουμπιών

Η διάμετρος κουμπιών για το μέγεθος κουμπιών, μετρά την εξωτερική μεγαλύτερη διάμετρο

Το διάγραμμα «Λ» μεγέθους διαγραμμάτων ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΟΥΜΠΙΩΝ αντιπροσωπεύει Ligne, η παραδοσιακή μονάδα του μέτρου για τα κουμπιά:

Παρέχουμε τις διάφορες διαμέτρους από το μέγεθος κουμπιών τζιν. Παρακαλώ δείτε κατωτέρω για να δείτε μερικές προδιαγραφές:

ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΙΝΤΣΑΣ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝ: 1 (μέσα) =25.4 (χιλ.) Χρησιμοποιούμε το χιλιοστόμετρο για το στοιχείο της μονάδας μέτρησης. Μια αξία της ίντσας είναι μια προσέγγιση λογαριάζει το νεοφώτιστο από το χιλιοστόμετρο, το οποίο να μην είναι ισοδύναμο με τις πραγματικές μετρήσεις του χιλιοστόμετρου. Δεδομένου ότι η αύξηση της ποικιλίας προϊόντων κουμπιών αυξάνει τα αιτήματα των πελατών που βρίσκουν τη διαφορετική προδιαγραφή μεγέθους που ταιριάζουν με τις ανάγκες τους. Επάνω από τις μετρήσεις να μην παρουσιαστεί ακριβώς καθώς επίσης και παραλλαγή που να έχει επηρεαστεί ήδη. Αυτές οι μετρήσεις μπορούν να είναι ξεπερασμένες ή ξεπερασμένες ως αποτέλεσμα της γρήγορης τροποποίησης δράσης και των νέων προϊόντων προκαλούμενων. Εκτιμάμε ότι μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο να πάρουν οι απαραίτητες πληροφορίες αναπροσαρμογών. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με έτσι μπορούμε να παρέχουμε το επιπλέον πληροφορίες και την προσφορά λύσεων.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

STEP 1: ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΊΣΤΕ INTERESTING.SELECT ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ, ΤΟ ΧΡΏΜΑ Ή Η ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ. ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΈΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ

STEP 2: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΣΕΙΣ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ MOQ, ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΏΝ ΑΠΟΘΕΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΎΦΟΥΣ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ.

STEP 3: ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ * ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ *

«ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ» ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

STEP 4: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η υπηρεσία μας: Γρήγορη παράδοση αεροπορικώς με τον απολογισμό μας (DHL, UPS, Fedex, TNT) ή τον απολογισμό των πελατών, εκτός από το χρόνο σας.

1)από σαφή στην πόρτα (DHL/FEDEX/UPS/TNT)

2)αεροπορικώς στον αερολιμένα

3)θαλασσίως στο λιμένα

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ /WOODE ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ/ΠΑΛΕΤΩΝ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ VIEWEDTips: Περιβαλλοντικά πρότυπα: Oeko-Tex πρότυπα 100

Άλλο σχέδιο χρώματος κουμπιών: Επένδυση βαρελιών, επένδυση ραφιών, χρώμα ψεκασμού

U Γ Τ S Χ Ο Τ Π Ρ Ο Δ

Μεταλλικά κουμπιά

Κουμπί πολυεστέρα

Κουμπί της Shell

Κουμπί καρύδων

Πραγματικό κουμπί κέρατων

Κουμπί της ουρίας

Πλαστικό κουμπί

Περιποιήσεις διακοσμήσεων

Άλλοι

ΒΟΗΘΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

Μαζικές ετικέττες κουμπιών

Κίνα 14mm κουμπί τζιν • κουμπί τζιν 17mm • κουμπί καρφιών 20 χιλ. • επί παραγγελία κουμπί τζιν • επί παραγγελία κουμπί καρφιών • κουμπί τζιν ορείχαλκου • κουμπί καρφιών ορείχαλκου • κουμπί και καρφί • κατάστημα καρφιών κουμπιών • κουμπί τζιν ορείχαλκου συνήθειας • κουμπί συνήθειας για τα τζιν • κουμπιά καρφιών Jean συνήθειας • κουμπί τζιν συνήθειας • κουμπιά τζιν συνήθειας • κουμπιά και καρφιά τζιν συνήθειας • κουμπιά ΗΠΑ τζιν συνήθειας • κουμπί τζιν λογότυπων συνήθειας • κουμπί καρφιών λογότυπων συνήθειας • επί παραγγελία κουμπί τζιν • επί παραγγελία κουμπιά τζιν • επί παραγγελία κουμπί καρφιών • κουμπί καρφιών συνήθειας • κουμπιά καρφιών συνήθειας • προσαρμόστε το κουμπί τζιν • προσαρμόστε το κουμπί καρφιών • προσαρμοσμένο κουμπί τζιν λογότυπων • προσαρμοσμένο κουμπί καρφιών λογότυπων • κουμπί τζιν • μύγα κουμπιών τζιν • προμηθευτές κουμπιών τζιν • τύποι κουμπιών τζιν • κουμπί τζιν τζιν • doughnut κουμπί καρφιών • κουμπιά Jean • κουμπιά και καρφιά Jean • κουμπιά Jean για την πώληση • σύνδεσμοι Jean • κουμπιά σακακιών Jean • κουμπιά αντικατάστασης Jean • καρφιά και κουμπιά Jean • αιφνιδιαστικά κουμπιά Jean • θραύσεις Jean • κουμπιά στηριγμάτων Jean • στηρίγματα Jean • κουμπιά καρφιών Jean • κουμπί τζιν • κουμπί 20mm τζιν • τα τζιν κουμπώνουν το Μαύρο
 

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Τα άσπρα κουμπιά μετάλλων αγκίδων σακακιών τζιν τζιν σχεδιάζουν τη Washable σταθερότητα

το www.denim-buttons.com


 

Στοιχεία επικοινωνίας
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tiffany

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα