Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής

Παλαιό τζιν κουμπιών μετάλλων τζιν συνήθειας ορείχαλκου που ντύνει τις μαζικές περιποιήσεις

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κουμπιά on-line
Μάρκα: DENIM METAL BRASS BUTTONS
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Παλαιά ασημένια συνήθεια • Κουμπί καρφιών τζιν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Μαζικοί κατασκευαστές & προμηθευτές κουμπιών
Τιμή: Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής, 200pcs/bag, 400pcs/bag, 1000pcs/bag, επίσης ως αίτημά σας
Χρόνος παράδοσης: 6 - 16 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Χονδρικό εμπόριο κουμπιών τζιν μετάλλων, προμηθευτές κουμπιών τζιν
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Μαζικός τύπος κουμπιών: Κουμπί καρφιών τζιν Κουμπί επιλογής χρωμάτων: παλαιός ορείχαλκος
Τύπος: Κουμπιά ορείχαλκου Πώληση: Μαζικές περιποιήσεις
μαζική διαταγή: παλαιά κουμπιά ορείχαλκου χώρα προέλευσης: ΚΙΝΑ
Υψηλό φως:

denim jacket buttons

,

custom denim buttons

Περιγραφή προϊόντων

Τα κουμπιά προσαρμόζουν με τα λογότυπα

Παλαιά κουμπιά ορείχαλκου, εστιάζουμε στη βιομηχανία εξαρτημάτων ενδυμάτων, προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας μαζικά κουμπιά. Παλαιό τζιν κουμπιών μετάλλων τζιν συνήθειας ορείχαλκου που ντύνει τις μαζικές περιποιήσεις.

Τα χονδρικά αιφνιδιαστικά κουμπιά μετάλλων στην Κίνα, τζιν σακακιών των ατόμων συσσωρεύουν τη μορφή Κίνα κατασκευαστών κουμπιών. Τα προϊόντα συναντούν το τυποποιημένο πέρασμα δοκιμής. | το denim-buttons.com - ο μαζικός κατασκευαστής κουμπιών της Κίνας έκανε στη διαταγή από την Κίνα.

ΠροδιαγραφήΠαλαιό τζιν κουμπιών μετάλλων τζιν συνήθειας ορείχαλκου που ντύνει τις μαζικές περιποιήσεις

Μέγεθος (1L=0.635MM)
  22L 24L 27L 30L 32L 34L 36L
ΚΑΠ

Πώς να λύσει τα κοινά προβλήματα του ι-κουμπιού; Κουμπώνω τα κοινά προβλήματα
1, χτύπησε τα τζιν, με μια μικρή δύναμη μπορεί να τραβεί, να καρφώσει με το κουμπί δεν είναι σφιχτό
Εάν είναι ένας πλαστικός πυρήνας Ι πόρπη, αυτό και ο πλαστικός πυρήνας της πόρπης Ι, εάν η χρήση του πλαστικού πυρήνα δεν είναι αρκετά καλή, αυτό δεν θα αντισταθούν την πίεση από τα καρφιά, θα συμπιέσει έξω. Έτσι τραβάμε σκληρά και πέφτουμε. Με τα καλά πλαστικό-νέα υλικά, αυτό δεν θα συμβεί. Επίσης, έχει μια σχέση με τη μορφή του καρφιού συγχρόνως, έχει δείξει το καρφί, έχει επίσης το καρφί βιδών, συνήθως καρφί βιδών χρήσης περισσότερο.
2, καρφιά στο κουμπί, το πρόσωπο ι-πορπών άμεσα κατευθείαν
Μπορέστε να είστε απλή ανάλυση μπορεί να βγεί, είναι το γείσο ότι κουμπώνω γίνομαι πάρα πολύ λεπτά. Μην μπορέστε να αντέξετε τον αντίκτυπο των καρφιών από την κίνηση, μπορεί να εκραγεί το πρόσωπο κουμπιών. Αυτό το είδος περίστασης το ένα είδος είναι λιγότερος, μοιάζει με το κράμα, του χαλκού, σίδηρος που Ι πόρπη λέξης, κάνει κοινό επίσης πολύ σπάνια, εκτός αν το χτύπημα πηγαίνει προσεκτικά κάτω, μπορεί να χτυπήσει το πρόσωπο που φθείρει.
3, κουμπώνω στα τζιν, η επιφάνεια του χρώματος
Στην πραγματικότητα, αυτό το πρόβλημα είναι σχετικά απλό, απώλεια χρώματος επιφάνειας ι-κουμπιών, που συσχετίζεται γενικά με την ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση και το χρώμα ψεκασμού, ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση δεν είναι καλό, κανένα σφραγίζοντας προϊόν πετρελαίου, το χρώμα δεν είναι γενικά μακροχρόνιο, στον αέρα μετά από την οξείδωση, το χρώμα θα γίνει ελαφρύτερο, επίσης στο στάδιο της τριβής θα πέσει. Και η κατάσταση του χρώματος ψεκασμού, χρώμα μακριά, που συσχετίζεται με τη σύνθεση χρωμάτων του χρώματος ψεκασμού προϊόντων, καλό χρώμα γενικά δεν θα μειωθεί, εκτός αν είναι το είδος πολύ κακού χρώματος.
4. Τραχιά πόρπη Ι
Το πρόβλημα των κουμπιών έχει κάτι που κάνει με την τεχνολογία επεξεργασίας επιφάνειας του εργοστασίου. Η στίλβωση δεν είναι σε ισχύ και τη φόρμα των προϊόντων δεν ανοίγουν καλά. Αυτά τα πράγματα γίνονται και μπορούν να αποφευχθούν.
Υπάρχει επίσης πόρπη Ι σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, όπως η πτώση κόλλας, χρώμα ψεκασμού, κρεμά την επένδυση, το πρόβλημα εξαρτάται επίσης από τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Τι είδους κουμπώνω είμαι κατάλληλος για τη διαχείριση και την παραγωγή;

Η υπερβαίνω? ι-πόρπη σχεδιάζεται για να παρέχει μια απλή δομή, ποικιλία των σχεδίων, εύκολη αντικατάσταση της υπερβαίνως ι-πόρπης. Το πρότυπο χρήσης αποτελείται από μια ανώτερη πόρπη προσώπου και μια χαμηλότερης ενιαίας βελόνα βιδών ή. Το πρότυπο χρήσης χαρακτηρίζεται από μια μάσκα που καλύπτει την ανώτερη επιφάνεια της πόρπης προσώπου με μια εξωτερική άκρη της πόρπης προσώπου και της κινητής σύνδεσης. Η μάσκα του προϊόντος αποτελείται από το ελαστικό πλαστικό ή το λάστιχο. Το πρότυπο χρήσης που μπορεί να εγκατασταθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών πρέπει να καλύψει, καλύπτει τη διαθέσιμη ευελιξία, κατάλληλος να αποσυνδέσει το από την πλευρά σας και τα χαρακτηριστικά μιας νέας εγκατάστασης με την αλλαγή του διαφορετικού σχεδίου και του χρώματος και της μορφής της μάσκας μπορεί να λάβει ποικίλη διακοσμητική επίδραση, να κάνει τη μορφή πορπών χ έχει περισσότερη αλλαγή, βελτιώνει το βλέμμα ενός κουμπιού και ο όμορφος βαθμός, μόλις η ένδυση επιφάνειας είναι επίσης εύκολο να ανταλλαχτεί, μπορεί επίσης κατάλληλες διαχείριση και παραγωγή της επιχείρησης.
Η πόρπη Χ συμπεριλαμβανομένων των μερών, το κυκλικό σώμα πορπών και τα στερεώνοντας καρφιά, το κέντρο του κυκλικού σώματος πορπών κατά μήκος του αξονικού που εξοπλίζεται με την πρώτη στρογγυλή τρύπα, μέσω των συστατικών περιλαμβάνουν συνεργάζονται με την πρώτη στρογγυλή τρύπα, και την ενοργάνωση στην πρώτη στρογγυλή τρύπα του πρώτου κυλίνδρου, και να θέσουν στο τέλος του πρώτων κυλίνδρου και της περιτύλιξης στο κυκλικό σώμα πορπών με να συνδέσουν το κομμάτι στο πρόσωπο, στην πρώτη στρογγυλή τρύπα από τη μία πλευρά της πρώτης ένδυσης κυλίνδρων ένας άξονας που εξοπλίζεται με να στερεώσουν τη βίδα επάνω η δεύτερη στρογγυλή τρύπα του καρφώματος. Το κάρφωμα, σωστό μέσω της ένδυσης μερών στην αγκράφα δαχτυλιδιών, από τα υφάσματα όφσετ και ενδυμάτων, ύφασμα ενδυμάτων από την άλλη πλευρά των στερεώνοντας καρφιών, ισορροπεί τη δεύτερη στρογγυλή φόρμα μηχανών τρυπών για να πιέσει την πλάκα στερέωσης και τα στερεώνοντας καρφιά εμπρός μέσω των μερών μέσω της αξονικής δύναμης συστατικής κατεύθυνσης, μέσω της δύναμης με τη στερέωση των στερεών μερών καρφιών, και στο στάδιο να καρφώσει, δακτυλιοειδείς συγκρατητήρες επάνω σε όλα τα μέρη της πρώτης συνέλευσης κυλίνδρων, όχι κάτω από τη δύναμη καρφώματος, για να αποφύγει το σπάσιμο πίεσης.

Ιστορικά, οι μόδες στα κουμπιά έχουν απεικονίσει επίσης τις τάσεις στην εφαρμοσμένη αισθητική και τα εφαρμοσμένα οπτικά αρθ. Σήμερα, τα κουμπιά τζιν μπορούν να είναι ν επάνω στα ενδύματα και τα παρόμοια στοιχεία για λόγους των συγκρατητήρων.

ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΖΙΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

κουμπί τζιν 14mm • κουμπί τζιν 17mm • κουμπί καρφιών 20 χιλ. • επί παραγγελία κουμπί τζιν • επί παραγγελία κουμπί καρφιών • κουμπί τζιν ορείχαλκου • κουμπί καρφιών ορείχαλκου • κουμπί και καρφί • κατάστημα καρφιών κουμπιών • κουμπί τζιν ορείχαλκου συνήθειας • κουμπί συνήθειας για τα τζιν • κουμπιά καρφιών Jean συνήθειας • κουμπί τζιν συνήθειας

FAQs
Α: Πώς παίρνετε ένα δείγμα και ερευνάτε;
Q: Στέλνετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο tiffany@denim-buttons, το προσωπικό πωλήσεων θα σας έρθει σε επαφή με.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά