Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑιφνιδιαστικά κουμπιά μετάλλων

Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά

Πιστοποίηση
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
VIIPLUS είναι μια οδήγηση και την ειδικευμένη επιχείρηση που προσπαθούν στην Ε&Α, κουμπώνει την παραγωγή και την πώληση των εξαρτημάτων ενδυμάτων.

—— Valentinas Kinskis

Η τάφρος κουμπιών των γυναικών ντύνει τα κουμπιά, κλασικά διπλά κουμπιά σειρών, μοντέρνος και λεπτός

—— Διαχειριστές του Charles

Το χρυσό χρώμα οπών μετάλλων είναι πολύ καλό.

—— Elisa Bacchelli

Τόσο ευτυχής να βρεί έναν προμηθευτή για αυτά τα διαγραμμιστές μασκών! Τόσο εύκολος να συνδέσει και ακριβώς τι έψαχνα! Γρήγορα να στείλει είναι μια συγκρατημένη περιγραφή!

—— Hasith Ushira

Πολύ ευχαριστημένος από την αγορά αιφνιδιαστικών κουμπιών μου από την Κίνα, γρήγορο σκάφος, καλή τιμή.

—— Vidya

Είμαι Online Chat Now

Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά

Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά
Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά

Μεγάλες Εικόνας :  Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: κατασκευαστές κουμπιών ιματισμού
Μάρκα: Flat Four Parts Snap
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: αιφνιδιαστικά κουμπιά μετάλλων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Αγοράστε τα μαζικά κουμπιά απ'ευθείας από τον κατασκευαστή
Τιμή: Bulk Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής, 200pcs/bag, 400pcs/bag, 1000pcs/bag, επίσης ως αίτημά σας
Χρόνος παράδοσης: 7 - 16 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Αιφνιδιαστικά εργοστάσια κουμπιών | Αξιόπιστοι προμηθευτές στην Κίνα

Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά

περιγραφή
Τύπος κουμπιών: Αιφνιδιαστικά κουμπιά 4 μερών μετάλλων Υλικό κουμπιών: Μέταλλο, ορείχαλκος, κράμα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα κουμπιών: Φιλικός προς το περιβάλλον, νικέλιο-ελεύθερος Μεγέθη κουμπιών: Προσαρμοσμένο μέγεθος 1525mm
Υψηλό φως:

pearl snap buttons

,

prong snap button

Ορείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου χρωμάτων αιφνιδιαστικά αιφνιδιαστικών μαζικών μέρη κατασκευαστών κουμπιών κουμπιών επιλογής επίπεδα τέσσερα

το denim-buttons.com| Η αρχαιότερη πηγή της Κίνας για το αιφνιδιαστικό μέγεθος κουμπιών κουμπιών σε απευθείας σύνδεση μαζικό: 10mm25mm, αγοράζουν υψηλό - ποιοτικά κουμπιά από την Κίνα

Το αιφνιδιαστικό χρώμα κουμπιών μετάλλων τελειώνει:

Ασήμι, ορείχαλκος, χρυσός, μέταλλο πυροβόλων όπλων, λαμπρό
Αιφνιδιαστικά τέσσερα κουμπιών 831/633/655 μετάλλων μέρη φύλλων στοιχείων που συνδέουν στο ηλεκτρικό κουμπί φορμών μηχανών εργαλείων εγκαταστάσεων ενδυμάτων

ΜΑΖΙΚΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ταξινόμηση τύπων κουμπιών

Αιφνιδιαστικά 4 μέρη κουμπιών ανήκουν συνήθως στο υλικό μαζικό κουμπί μετάλλων, το αιφνιδιαστικό κουμπί έχει μια νέα μορφή, ισχυρή αίσθηση της ποιότητας, υψηλή - η ποιοτική τιμή, έχει καταλάβει μια ορισμένη αναλογία στην αγορά κουμπιών εξαρτημάτων ιματισμού.

Αιφνιδιαστικά κουμπιά που συνδέουν τις σημειώσειςΟρείχαλκου παλτών σακακιών μετάλλων ματ νικελίου επίπεδα τέσσερα μέρη κουμπιών επιλογής χρωμάτων αιφνιδιαστικά 0
Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, όταν παραμορφώνεται ένα αντικείμενο μετάλλων σε μια στιγμή, η αρχική μοριακή δομή θα αλλάξει σίγουρα.
Επομένως, η στιγμή όταν καθορίζονται το κουμπί προσώπου, το κατώτατο κουμπί και τα αρσενικά προϊόντα κουμπιών στο ένδυμα είναι όχι μόνο ένα λάθος, αλλά και μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρότερες συνέπειες. Επομένως, προκειμένου να γίνει το αρίστης ποιότητας τέσσερις-κουμπί δεσμευτικό στο ένδυμα χωρίς παραμόρφωση, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο πάχος του υφάσματος, σύσταση, φόρμα και να διορθώσουμε τη μέθοδο λειτουργίας στερέωσης.

Σωστή δεσμευτική μέθοδος
1. Δεσμεύστε τον ανώτερο και πεθαίνει χαμηλότερα του συνδέσμου κουμπιών αντίστοιχα στο κουμπί κατασκευάζοντας τη μηχανή, ευθυγραμμίστε τους ανώτερους και χαμηλότερους άξονες ομόκεντρους, ρυθμίστε με το χέρι το κτύπημα και έπειτα τη ηλεκτρική δύναμη χρήσης να αποτραπεί η ζημία φορμών που προκαλείται από το πάρα πολύ χαμηλό κτύπημα, και εξασφαλίστε την ασφάλεια του χειριστή κουμπιών.
2, τα τέσσερα μέρη κουμπιών
Ο κύβος στερέωσης πρέπει να κεντροθετηθεί και τοποθέτησε το επίπεδο. Δοκιμάστε τον αέρα πρώτα και ρυθμίστε έπειτα το διάστημα μεταξύ του ανώτερου και χαμηλότερα του κύβου σύμφωνα με το πάχος του υφάσματος στην κατάλληλη θέση.
3. Εάν το ύφασμα είναι πάρα πολύ λεπτό, προτείνεται να προστεθεί το πλαστικό στόλισμα για να αποζημιώσει το ανεπαρκές πάχος του υφάσματος ή να αποτρέψει τη ζημία του υφάσματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
4. Εάν το ύφασμα είναι πάρα πολύ παχύ ή η σύσταση είναι πάρα πολύ πυκνή, θα διατρυπηθεί πρίν δεσμεύει, προκειμένου να αποτραπούν η κατσαρώνοντας άκρη κουμπιών επιφάνειας ή κατώτατων κουμπιών ή το ράγισμα μερών καρφώματος, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στη μη αισθητική ή πάρα πολύ μικρή ένταση, και το μέγεθος διατρήσεων θα είναι κατάλληλο.
5, όπως η ανακάλυψη τεσσάρων κουμπώνουν το δεσμευτικό κουμπί, το κατώτατο κουμπί για το σφιχτές ύφασμα και τη στροφή πρέπει να είναι κατάλληλο να μειώσει το κτύπημα.
6, όπως βριαλμένος μετά από το τέσσερις-κουμπί το δεσμευτικό κουμπί, παραμόρφωση κατώτατων καρφιών κουμπιών, πρέπει να είναι κατάλληλα να ρυθμίσουν το κτύπημα.
7, εάν το κτύπημα είναι κατάλληλο, και διαπίστωσαν ότι το ύψος ποδιών τέσσερις-κουμπιών εύκολων να πέσουν μακριά, ότι το ύφασμα είναι πάρα πολύ παχύ, κουμπιών προσώπου ή κατώτατων κουμπιών δεν είναι αρκετό.
Οι αρίστης ποιότητας μεγάλες ποσότητες τέσσερις-κουμπιών να δεσμεύσουν γενικά τη χρήση δίνουν στη μηχανή μπύρας την ειδική εγκατάσταση φορμών στην εγκατάσταση μηχανών μπύρας, συνήθως γνωστή ως ηλεκτρικός κύβος.
Ηλεκτρικός κύβος, υψηλή αποδοτικότητα, κατάλληλη για τη σύνδεση batch εργοστασίων.
(χρησιμοποιήστε το χειρωνακτικό εργαλείο τέσσερις-κουμπιών και τη βάση για να σφυρηλατήσετε την εγκατάσταση τέσσερις-κουμπιών, τη χαμηλή αποδοτικότητα, κατάλληλες για τους χειρωνακτικούς ενθουσιώδες να εγκαταστήσουν έναν μικρό αριθμό.)

Η εφαρμογή κουμπιών
Στον αρίστης ποιότητας ιματισμό, το σχέδιο των κουμπιών είναι συχνά ικανό να απεικονίσει την ποιότητα και την αξία του ιματισμού, αρίστης ποιότητας ΧΡΗΣΕΙΣ τέσσερις-κουμπιών ένα ευρύ φάσμα των ανδρών και των γυναικών κάτω από το σακάκι, σακάκι, παλτό, παλτό, όλα τα είδη αρίστης ποιότητας ιματισμού Και οι τσάντες, οι τσάντες, τα παπούτσια και τα καπέλα, συσκευασία θα χρησιμοποιηθούν στο αρίστης ποιότητας τέσσερις-κουμπί, η μορφή της είναι νέα, ισχυρή αίσθηση της ποιότητας, έχει στην αγορά κουμπιών εξαρτημάτων ιματισμού καταλαμβάνει μια ορισμένη αναλογία. (χρησιμοποιήστε το χειρωνακτικό εργαλείο τέσσερις-κουμπιών και τη βάση για να σφυρηλατήσετε την εγκατάσταση τέσσερις-κουμπιών, τη χαμηλή αποδοτικότητα, κατάλληλες για τους χειρωνακτικούς ενθουσιώδες να εγκαταστήσουν έναν μικρό αριθμό.)
Αρίστης ποιότητας αιφνιδιαστικό κουμπί σύμφωνα με την υλική ταξινόμηση: το μέταλλο τέσσερα μέρη αιφνιδιαστικών κουμπιών, χαλκός που τέσσερα μέρη κουμπώνουν, αναμιγνύει το αιφνιδιαστικό κουμπί, πλαστικό αιφνιδιαστικό κουμπί, όπως η πλαστική επιφάνεια.

σούστες για τα σακάκια • σούστες για τα τζιν • σούστες για το παχύ υλικό • χρυσός σουστών • σούστες σε μεγάλη ποσότητα • σούστες μεγάλες • οι σούστες καμία ράβουν • σούστες on-line • κόκκινο σουστών • μέγεθος 14 σουστών • μέγεθος 15 σουστών • μέγεθος 24 σουστών • λευκό σουστών • θραύση στο σύνδεσμο • θραύση στα υφάσματα συνδέσμων • θραύση στο μέταλλο συνδέσμων • σύνδεσμοι αιφνιδιαστικών δαχτυλιδιών • στερεά αιφνιδιαστικά κουμπιά ορείχαλκου • στερεές σούστες ορείχαλκου • θραύση άνοιξη • αιφνιδιαστικό κουμπί άνοιξη • αιφνιδιαστικό δαχτυλίδι άνοιξη

 

 

Έτοιμος να συζητήσει τις απαιτήσεις περιποίησης μετάλλων σας;

Επισκεφτείτε τη σελίδα επαφών μας ή μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: tiffany

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα