Κίνα ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΖΙΝ κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : TIFFANY

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!

WhatsApp : +0086018258386757

Free call

ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΣΗΜΆΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ PRFESSIONAL

August 30, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΣΗΜΆΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ PRFESSIONAL

ΜΑΖΙΚΌΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΣΗΜΆΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ ΕΝΔΥΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ PRFESSIONAL

Επαγγελματικοί κατασκευαστές κουμπιών, εργοστάσια κουμπιών ρητίνης, προμηθευτής κουμπιών πολυεστέρα της Κίνας | ΜΑΖΙΚΟ κουμπί ΤΖΙΝ

 

2019 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, όλο και περισσότερα ενδύματα αρχίζουν να κολλούν στο στοιχείο κουμπιών, που υπάρχει σχεδόν σε κάθε κομμάτι των ενδυμάτων ή του παντελονιού, αλλά έχει γίνει η εστίαση της σύγχρονης τάσης, που γίνεται η τελευταία πινελιά όλων των ειδών ενδυμάτων και φουστών.

 

Μικρά ερωτικά συναισθήματα κουμπιών ▏Infinite
Τα κουμπιά έρχονται σε όλα τις μορφές και τα μεγέθη αυτές τις μέρες, και εάν είναι μια κορυφή, ένα φόρεμα ή μια μισή φούστα, είναι όλα πολύ μοντέρνα.
Κουμπιά παλτών
Αλλά τώρα τα κουμπιά εμφανίζονται να κάνουν περισσότερες θέσεις, ή εκείνα τα γαλλικά εμπορικά σήματα ύφους, απλή και πρακτική ένδυση, αλλά το πλήρες αναδρομικό ύφος, να βελτιώσει το γενικό τεμπεραμέντο.
Αυτό το πουκάμισο β-λαιμών, τα λουλούδια μεθά. Κανένα μεγάλο κουμπί θέματος ή μικρό κουμπί, με έναν υπαινιγμό του γούστου αποχής και χαλάρωσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας